13.8 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ «ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ»

Αύριο, Σάββατο 17Ιουνίου 2017 και ώρα 9.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΩΣΑΪΚΟ»που διοργανώνει η «Χορωδία Τρικάλων» (καλ/χνική δ/νση: Αναστασία Κασιώλα) στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων.  Τη γενική καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας έχει η μαέστρος Αναστασία Κασιώλα, ενώ τη μουσική διεύθυνση οι μαέστροι Μαρκέλλα Τσούβα και Βασιλική Τσούβα.

- Advertisement -

 

Επί σκηνής, τρικαλινοί μουσικοί, χορωδοί και προσκεκλημένοι καλλιτέχνες-συνεργάτες της «Χορωδίας Τρικάλων» θα ερμηνεύσουν ένα μοναδικό ρεπερτόριο, συμπράττοντας καλλιτεχνικά με τη «Συμφωνική Ορχήστρα Τρικάλων», τη Χορωδία Δωματίου «Kasiola Voices», την «Παιδική Συμφωνιέττα Τρικάλων», τη «Χορωδία Νέων» και την «Παιδική Χορωδία» του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα».

 

Και φέτος, νη﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽υχημοματοποιείαη θερμή ανταπόκριση του τρικαλινού και μη κοινού, από την πρώτη ημέρα διάθεσης των δωρεάν προσκλήσεωνεισόδουστηγραμματεία τουΣωματείουμας, αποδεικνύει την αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς της «Χορωδίας Τρικάλων» και της μαέστρου Αναστασίας Κασιώλα.

 

Όπως επισημάνθηκε και σε προηγούμενα δελτία τύπου, η Είσοδος είναι Ελεύθερη για το κοινό (δεν επιτρέπεται σε παιδιά κάτω των 7 ετών), με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ την προσκόμισητης δωρεάν πρόσκλησης, η οποία ισχύει για ένα άτομο, προσκομίζεται υποχρεωτικά στην είσοδο και δεν αντιστοιχεί σε αριθμημένη θέση.

 

Η χωρητικότητα του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων, δυστυχώς αποδείχθηκεγια μια ακόμα φορά πολύμικρήγια να καλύψειτοενδιαφέροντου πολυπληθούςκοινούγια τη μεγάλη συναυλία «Μουσικό Μωσαϊκό», και ωςεκτούτουυποσχόμεθα, ότι η «Χορωδία Τρικάλων» θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για επανάληψη της συναυλίαςστο άμεσο μέλλον.

 

Από το Δ.Σ. της «Χορωδίας Τρικάλων»

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ