16.6 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μέξας: «Ήταν ντροπή η εικόνα στο τέλος»

Για την εικόνα των Τρικάλων στο τελευταίο μέρος του αγώνα με τον Ολυμπιακό μίλησε στις δηλώσεις του Κώστας Μέξας.

- Advertisement -

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν μια ευκαιρία για εμάς το σημερινό παιχνίδι να δούμε κάποια πράγματα. Τον τελευταίο καιρό δουλεύουμε πολύ και προσπαθούμε να βρεθούμε όλοι μαζί μέσα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Για εικοσιπέντε λεπτά ήμασταν αρκετές στιγμές προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά η εικόνα μας στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά ήταν αποκαρδιωτική. Το χειρότερο είναι η νοοτροπία και ο τρόπος που διαχειριστήκαμε το παιχνίδι όταν αυτό στράβωσε. Είναι κάτι που μας απασχολεί και πρέπει να συζητήσουμε με τα παιδιά.

Πρέπει να δούμε τον αγώνα και να καταλάβουμε γιατί παρουσιαστήκαμε έτσι στο τέλος. Πραγματικά ήταν ντροπή. Δεν τρέφουμε αυταπάτες ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, παρότι μέχρι το εικοσιπέντε ήμασταν κοντά. Οι ψηλοί μας φορτώθηκαν με φάουλ νωρίς. Όμως, από το να κερδίσεις τον Ολυμπιακό μέχρι την εικόνα που παρουσιάσαμε υπάρχει μεγάλη απόσταση και είναι κάτι που δεν θα περάσει έτσι.

Και αυτό γιατί τώρα ‘χτίζουμε’ την ταυτότητα της ομάδας και κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν όσο είναι νωρίς ακόμα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό στην Ελλάδα και την Ευρώπη και όσο γίνεται μακριά από τραυματισμούς. Εύχομαι να βρεθούν όλοι μαζί και να βγάλει ο Ολυμπιακός στο παρκέ όλες τις αγωνιστικές προοπτικές που έχει στο παιχνίδι του».
Τα εισιτήρια για ΠΑΟΚ

Το απόγευμα του Σαββάτου (28/10, ώρα 18.30) τα Τρίκαλα BC Aries υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων.

Τα εισιτήρια είναι ήδη στην διάθεση των φιλάθλων και οι τιμές τους είναι 10 € και 15 €.

Η διάθεση των εισιτηρίων όπως και των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται καθημερινά από τα γραφεία της ΚΑΕ (Αθανασίου Διάκου 6 Τρίκαλα, 2431 101855) από τις 10-2 το πρωί και από τις 6-8 το απόγευμα.

Εισιτήρια μπορούν να προμηθευτούν οι φίλαθλοι και μέσα από τη ηλεκτρονική πλατφόρμα της viva.gr.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ