14.3 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μήνυμα Νίκης για τον Κώστα Κουφογάζο από τα χωριά του κάμπου

Από τα χωριά του πρώην Δήμου Γόμφων ξεκίνησε η περιοδεία του Δημάρχου Πύλης, Κώστα Κουφογάζου στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Πύλης.
Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 05/05/2014, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ξεκίνημα Δημιουργίας» επισκέφθηκε αρχικά το Δροσερό όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και δεκάδες συνδημότες που έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.ΚΟΥΦ 1
Ο κ. Κουφογάζος αφουγκράστηκε και τα αιτήματα αρκετών νέων δημοτών, τονίζοντας με τη σειρά του τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζουν στην προώθηση των διαφόρων αιτημάτων, οι ενεργοί πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων.

- Advertisement -

ΚΟΥΦ 2
«Είμαστε στο πλευρό σου Δήμαρχε» ήταν το μήνυμα νίκης που έστειλαν οι κάτοικοι της Μουριάς στο πλαίσιο της δυναμικής εξόρμησης.
Πλαισιωμένος από πολυάριθμα στελέχη του συνδυασμού του, ο υποψήφιος Δήμαρχος συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους της Μουριάς για θέματα καθημερινότητας, με τους τελευταίους να εμφανίζονται βέβαιοι για την επικράτηση του κ. Κουφογάζου στην εκλογική διαδικασία της 18ης Μαΐου.

ΚΟΥΦ 3

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ