16.5 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μήνυμα του Σπύρου Παπαχρήστου προς τους πολίτες του Δήμου Πύλης

Με συναίσθηση ευθύνης και την απόλυτη επίγνωση των υποχρεώσεων που απορρέουν, αποφάσισα να διεκδικήσω μια θέση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιοτου Δήμου Πύλης και για τον σκοπό αυτό κατέρχομαι στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Πιαλείων με τον συνδυασμό «Πύλης Όραμα» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θεόδωρο Χήρα.

- Advertisement -

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του κ. Χήρα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο νίκης, σηματοδοτώντας τη συστράτευσή μου να βάλουμε ένα τέλοςστα κακώς κείμενα που λαμβάνουν χώρα στον Δήμο Πύλης. Ως πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Φιλύρας και ως πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πιαλείων, είμαι γνώστης των προβλημάτων που ταλανίζουν την περιοχή μας και θα συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις και την εμπειρία που διαθέτω, να βγάλουμε τον Δήμο Πύλης από το τέλμα που έχει περιέλθει.

Δε χρειαζόμαστε διαχειριστές, αλλά νέους και άφθαρτους ανθρώπους με όραμα για έναν Δήμο Πύλης που πραγματικά αρμόζει στους δημότες του.

Λέμε  ΟΧΙ στο πεπαλαιωμένο σύστημα διοίκησης που δεν  είναι ικανό να ανταποκριθεί στις σημερινές απαιτήσεις των    κοινωνικο – οικονομικών εξελίξεων.

Λέμε ΝΑΙ στο όραμα,  στηνέα προσπάθεια για την επαναφορά του Δήμου Πύλης σε τροχιά ανάπτυξης και οργάνωσης.

Θα συμβάλλω με τις όποιες δυνάμεις έχω, να βγάλουμε τον Δήμο Πύλης από το τέλμα που έχει περιέλθει.

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

Με τιμή,

Σπυρίδων Παπαχρήστος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δ.Ε. Πιαλείων

με τον συνδυασμό «ΠΥΛΗΣ ΟΡΑΜΑ»

του υποψήφιου Δημάρχου Πύλης Θεόδωρου Χήρα

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ