20.4 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Μανώλης: Δεν… έτρεξε ο Οικονόμου!

Την τοποθέτηση του στην αποχώρηση του Γιώργου Οικονόμου από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ έκανε στη Λέσχη 97,6 ο γραμματέας της νομαρχιακής Γιώργος Μανώλης:

- Advertisement -

« Το ότι αποχώρησε ο Γιώργος Οικονόμου δεν σημαίνει ότι δεν θα καλύψουμε τη θέση, υπάρχει ενδιαφέρον από ανθρώπους που θα προσφέρουν πολύ περισσότερα στο ψηφοδέλτιο. Ένας άνθρωπος με κανονική παρουσία στο ψηφοδέλτιο προφανώς και θα προσέθετε μια δυναμική, όμως η παρουσία του Γιώργου Οικονόμου ήταν μηδενική και από τα 6 άτομα του ψηφοδελτίου μόνο τα 5 είχαν ενεργή συμμετοχή. Διαφωνώ με την τοποθέτηση για στρεβλή πορεία της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, δεν είμαι αυτός που θα κρίνει την άποψη αυτή, δεν μπορώ να απαντώ σε κάθε στέλεχος που έχει τις δικές του απόψεις. Θεωρώ όμως ότι τα γεγονότα διαψεύδουν αυτές τις απόψεις.

Με όλο το σεβασμό στον κ. Λάππα, εμείς βγάλαμε μια πολιτική ανακοίνωση, η οποία δεν έχει καμία αναφορά στο συνδυασμό του Κώστα Κρεμμύδα, τον οποίο φυσικά ακόμα στηρίζουμε. Δεν παρεμβαίνουμε, το αντίθετο μάλιστα έχουμε δώσει πάρα πολύ χώρο στη δημοτική ομάδα και δεν χρειάζεται κανείς να ενοχλείται επειδή βγάλαμε μια ανακοίνωση ως κόμμα.»

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ