26.2 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μαριδάκι τηγανητό

Υλικά

  • Μαριδάκι 500 γρ
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ όσο χρειαστεί για αλεύρωμα
  • Αλάτι

Οδηγίες

Πλένουμε τα μαριδάκια χωρίς να τα καθαρίσουμε και τα αφήνουμε σε τρυπητή να στραγγίξουν. Τα αλατίζουμε και τα αλευρώνουμε καλά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι  να ζεσταθεί και τηγανίζουμε τα ψάρια. Στην συνέχεια τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα σερβίρουμε σε πιατέλα. Μπορούμε για ντεκόρ να προσθέσουμε φέτες λεμονιού.

 πηγη:http://www.chefoulis.gr
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ