15.5 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μεγάλη “ντρίπλα” της όμορφης Καλαμπακιώτισσας Κατερίνας Τζιώρα στον Σάββα Σιατραβάνη του Απόλλωνα Σμύρνης (γάμος-βάφτιση 50 φωτό)

Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην όμορφη γαλανομάτα, ο γνωστός ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης Σάββας Σιατραβάνης και “έφαγε” την μεγάλη ντρίπλα της ζωής του, από την γυναίκα της ζωής του Κατερίνα Τζιώρα.

- Advertisement -

Μαζί με την Κατερίνα έχουν αποκτήσει και μία πανέμορφη κορούλα, την νεράιδα Κωνσταντίνα, όπως πήρε το όνομά της από τον παππού, τον πατέρα του Σάββα και γνωστό παλιό ποδοσφαιριστή Κώστα Σιατραβάνη.

Τα μυστήρια του γάμου και της βάφτισης τελέσθηκαν το περασμένο Σάββατο 9-6-2018 παρουσία συγγενών, φίλων και συναδέρφων ποδοσφαιριστών του Σάββα, στο εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Πλαταμώνα Πιερίας. Ακολούθησε δεξίωση στο “ΠΩΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ HOTEL” στην Λεπτοκαρυά.

Κουμπάρος ήταν ο Παναγιώτης Βοσνιάδης, Νονοί της Κωνσταντίνας ήταν ο  Παναγιώτης Βοσνιάδης και ο Θάνος Γκουνέλας. Πανευτυχείς οι οικογένειες του ζευγαριού, οι γονείς του Σάββα, Κωνσταντίνος και Μαριάνθη Σιατραβάνη καιτα αδέρφια Κλεάνθης και Λαμπρινή.

Η μητέρα της νύφης, Λεμονιά Τζιώρα-Οικονόμου και η αδερφή της Βάλια, η οποία έκανε και το καταπληκτικό χτένισμα στην νύφη και στον γαμπρό.

Η οργάνωση του γάμου  έγινε από την κα Σοφία  Μαύρου-Τζιουβάρα, βιοτεχνία νυφικών στο 3ο χλμ. Καλαμπάκας-Τρικάλων.

Επίσης, η κα Σοφία εκτός από το σχεδιασμό και το ράψιμο του εντυπωσιακού νυφικού, σχεδίασε και έραψε τις καταπληκτικές τουαλέτες της μητέρας της νύφης  Λεμονιάς και της αδερφής Βάλιας, αλλά και το λευκό φορεματάκι της μικρής Κωνσταντίνας.

Βιντεοσκόπηση-φωτογράφιση γάμου και βάφτισης:

trikalaola.gr

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Σημ. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί σημαντική μείωση ανάλυσης και μεγέθους, λόγου του μεγάλου όγκου δεδομένων.

……………………….

Σοφία  Μαύρου-Τζιουβάρα, βιοτεχνία νυφικών στο 3ο χλμ. Καλαμπάκας-Τρικάλων.

Τηλ . 24320-25354 και κιν. 6977630911

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ