22.2 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μεγάλη συμμετοχή αθλητών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα BUDOKAI στην Καλαμπάκα (φωτο)

Αφιερωμένη στην μικτή πολεμική τέχνη Budokai ήταν η Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2016 για το φίλαθλο κοινό της Καλαμπάκας με αφορμή την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Budokai, ενός αθλήματος αναγνωρισμένου και ενταγμένου στα επίσημα αθλήματα της ΕΦΕΟΖ-Ζ.
Περί τους 240 αθλητές από 11 αθλητικούς συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα, με τους προπονητές τους και τους γονείς που συνόδευαν -ως επί το πλείστον- τους μικρότερους ηλικιακά, κατέκλυσαν το Βλαχάβειο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας αγωνιζόμενοι για την κατάκτηση μιας θέσης στο βάθρο των νικητών.
Τα tatami παρέμεναν σταθερά από τις 11 το πρωί της Κυριακής μέχρι το απόγευμα της ίδιας ημέρας, καθώς τα ζευγάρια των αθλητών εναλλάσσονταν συνεχώς. Αθλητές όλων των ηλικιών και των αγωνιστικών επιπέδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ενώπιον των αυστηρών κριτών-διαιτητών που παρακολουθούσαν αδιάλειπτα, βαθμολογούσαν τις επιδόσεις και τελικά αναδείκνυαν τους νικητές στους οποίους απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις, μετάλλια και κύπελλα.
Το «παρών» στην εκδήλωση, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της World Kyokushin Budokai, της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου (ΕΦΕΟΖ-Ζ) και του Δήμου Καλαμπάκας, έδωσαν ο Πρόεδρος της ΕΦΕΟΖ-Ζ Αναστάσιος Πουλικίδης και η Γεν. Γραμματέας Μαίρη Χαριτοπούλου, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κωνσταντίνος Ράντος εκ μέρους της δημοτικής αρχής, προς τους οποίους απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες για την πολύτιμη αρωγή τους στη διοργάνωση του πρωταθλήματος.
Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθούμε στη διοργανώτρια του μεγάλου αυτού αθλητικού γεγονότος, τη Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων και το προπονητή της και Αρχηγό-Εκπρόσωπο της WKB Hellas Sensei Ιωάννη Παπαπούλιο 4 Dan σας για την άρτια προετοιμασία και παρουσίαση μιας εκδήλωσης τέτοιους βεληνεκούς στην πόλη μας, καθώς και στην ομάδα των εθελοντών, την οικογένεια της WKB Hellas που συνέβαλλε με πλείστους τρόπους στην επιμελή διεκπεραίωση της διοργάνωσης.
Στην αρτιότητα της εκδήλωσης αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος της ΕΦΕΟΖ-Ζ εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του προς τους διοργανωτές και δηλώνοντας παράλληλα ότι η πόλη μας θα μπορούσε ανεπιφύλακτα να φιλοξενήσει διοργανώσεις ακόμα και σε διεθνές επίπεδο συμμετεχόντων αθλητών.
Σε όλους τους αθλητές αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις εξαιρετικές επιδόσεις και διακρίσεις που έλαβαν κατά τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.
Τέλος, ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 dan ευχαριστεί θερμά τις παρακάτω επιχειρήσεις για τη αμέριστη συνδρομή και ευγενική χορηγία τους στην εκδήλωση: HELLAS WOOD THEOHARIS, ΚΑΡΑΦΥΛΛΑΣ, ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΧΑΣΙΩΝ, café ΕΚΚΕΝΤΡΟΝ, ψητοπωλείο «ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΙ», café ΡΑΨΩΔΙΑ, café WOODY, coffee – wine bar restaurant «ET TOI».

- Advertisement -

kar-3 kar-2 kar-4 kar-5 kar-1 kar-7 kar-9 kar-10 kar-11

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ