22.1 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Με Φορτούνη, Αλμπάνη και άλλα παιδιά στο ραντεβού της Δήμητρας (15 ΦΩΤΟ)

Θα μπορούσε από μόνο του αυτό το ποδοσφαιρικό ραντεβού να αποτελέσει ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού θυμίζοντας και… υπενθυμίζοντας πολλά στους Τρικαλινούς ποδοσφαιρόφιλους. Σ’ αυτούς που εύκολα ξεχνούν, που δεν εκτιμούν και κυρίως δεν αξιολογούν σύμφωνα με την πραγματική εικόνα αρκετών χρόνων.

- Advertisement -

Οι επαγγελματίες που ανέδειξε η Δήμητρα και κατ’ επέκταση οι προπονητές Αποστόλης Γκαραγκάνης και Νϊκος Γιαγιάκος αλλά και πολλοί ερασιτέχνες που διακρίθηκαν αλλά για διάφορους λόγους δεν υπέγραψαν συμβόλαια με επαγγελματικές ομάδες, θυμίζουν στους δύσπιστους πως και ικανούς ποδοσφαιριστές βγάζουν τα Τρίκαλα και αξιόλογους χαρακτήρες. Απλά στο νομό μας, μέχρι να τους εντοπίσουν τα «λαγωνικά» της κορυφαίας ομάδας του νομού και μέχρι να τους αξιοποιήσουν αυτά… τραβούν για άλλες πολιτείες.

Από μόνοι τους οι παίκτες που συμμετείχαν σ’ αυτό το ξεχωριστό «διπλό» αλλά και άλλοι που απουσίασαν γιατί δεν μπόρεσαν να παραστούν και όχι γιατί δεν ήθελαν, θα μπορούσαν να κερδίσουν το χειροκρότημα όσων βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Αθ. Γαντζούλας». Αυτοί όμως το πήγαν… παραπάνω. Εδειξαν πως όση δόξα και αν αποκτήσεις, αν πρώτα δεν είσαι άνθρωπος, φίλος και δεν εκτιμάς αυτούς που σε στήριξαν, δεν πας μπροστά. Η βράβευση και η στήριξη του Σωτήρη Ρεντζιλά ο οποίος κέρδισε αγώνα ζωής αλλά και η παρουσία των επαγγελματιών με το χαμόγελο στα χείλη και την θετική διάθεση έδειξαν πολλά. Εκτίμηση και σεβασμό σε ένα παιδί που πάλεψε για να ζήσει και να σταθεί στα πόδια του, εκτίμηση και σεβασμό στους Αποστόλη Γκαραγκάνη και Νίκο Γιαγιάκο, ένα δίδυμο, που αποτελεί τους ποδοσφαιρικούς γονείς τους… Μεγαλύτερη αναγνώριση – επιβράβευση δεν υπάρχει!

Τα βλέμματα όπως ήταν λογικό συγκέντρωσαν οι άσσοι του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ Κώστας Φορτούνης και Χρήστος Αλμπάνης ενώ ο Γιάννης Σκόνδρας αποθεώθηκε από την Ακαδημία του Κούδα λόγω του ΠΑΟΚτζήδικου παρελθόντος του.

Στην ομάδα των παικτών που ξεκίνησαν από την Δήμητρα/Απόλλων αγωνίστηκαν οι Ζαρόπουλος, Θοδωρής Φορτούνης, Κώστας Φορτούνης, Γιάννης Σκόνδρας, Νίκος Σκόνδρας, Ζήσης, Γκαντιάς, Λαζαρίδης, Τσιώλης, Ιωάννου, Χρήστος Αλμπάνης, Γιδόπουλος, Παπανδρέου, Ρεντζιλάς ενώ στην ομάδα προσετέθη και ο αρχηγός του ΑΟΤ Ξενοφών Πάνος.

Απο την άλλη πλευρά αγωνίστηκαν οι Γκουλιώνης, Γρηγορίου, Δασιός, Γεωργάκης, Αγγελάκης, Τσιαντούλας, Γραβάνης, Μόκκας, Λίτσιος, Αυγέρος, Παπαευθυμίου, Κεραμάς, Κωστής, Μπέτσας, Πολυζόπουλος, Κουβελάς, Αλμπάνης Παν., Μαρούδας.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 3-2 υπέρ των παικτών της Δήμητρας με γκολ των Τσιώλη και Ν. Σκόνδρα (2) και Μόκκα, Μαρούδα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ