22.8 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Με αισιοδοξία η Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων έκοψε την πίτα στην Καλαμπάκα (3 βίντεο-56 φωτό)

Την περασμένη Δευτέρα 5-2-2018 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, της Ένωσης Ξενοδοχείων Νομού Τρικάλων, στο Divani Meteora Hotel.

- Advertisement -

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, ευχόμενος καλές δουλειές και ακόμη καλύτερες παροχές υπηρεσιών που να ικανοποιούν τους πελάτες.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδοχείων κ. Σωτήρης Φαμίσης, απηύθυνε τις καθιερωμένες ευχές και αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της χρονιάς που έφυγε, τα οποία ήταν πολύ καλά και με αυξανόμενο ρυθμό. Στις τοποθετήσεις που έγιναν και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Γιώργο Γκόγκο και κ. Σπύρο Νικολογιάννη, επισημάνθηκε πως πρέπει να βρεθούν τρόποι εναλλακτικού τουρισμού και να ζήτησαν να καταργηθεί το τέλος διανυχτέρευσες που επιβαρύνει τον πελάτη ή να αποδίδεται στους δήμους.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινα και βραβεύσεις π. Προέδρων της Ένωσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κα Παναγιώτα Δριτσέλη και ο κ. Χρήστος Σιμορέλης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρήστος Σινάνης, ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, οι π. βουλευτές κ.κ. Βλαχογιάννης και Ταμήλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Μπουτίνας και Μπάρδας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων κ.α.

Το trikalaola.gr κατέγραψε πολλά στιγμιότυπα από την εκδήλωση.

Δείτε τα 3 βίντεο και τις φωτογραφίες.

ΤΑ 3 ΒΙΝΤΕΟ:

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ