14.3 C
Trikala
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Με βεγγαλικά και… μανέστρα η αποψινή εκδήλωση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Φωτάδα (βίντεο-37 φωτό)

Μία όμορφη εκδήλωση που την χάρηκαν μικροί και μεγάλοι, διοργανώθηκε απόψε στη Φωτάδα Τρικάλων, από τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο και την τοπική Κοινότητα.

- Advertisement -

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, που έδωσε και το έναυσμα για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Χρυσάνθη Γάλλου – Δαλκαφούκη και η κα Ελένη Πούλιου, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Στέργιος Κυριάκος, ο π. Γεώργιος Ντούτσιας κ.α.

Τον κόσμο καλωσόρισε η κα Στέλλα Γκουλιοπούλου, ενώ ευχές απηύθυνε και η Πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου κα Χριστίνα Καπλάνη.

Μετά την φωταγώγηση ακολούθησε ρίψη πολύχρωμων βεγγαλικών και μοίρασμα παραδοσιακού φαγητού πρόβειο κρέας με κριθαράκι. Τα μικρά παιδιά τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ στο τέλος τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φωτάδας παρουσίασαν παραδοσιακά τραγούδια.

Η βραδιά έκλεισε με τη συμμετοχή όλων στο γλέντι.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο και τις φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός του trikalaola.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ