28.8 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων

Το Σάββατο 4-2-2017 πραγματοποιήθηκε ο Ετήσιος  Χορός του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων στον Πολυχώρο  «Thessalis».

- Advertisement -

Στην πολύ μεγάλη επιτυχία του συνέβαλαν η συμμετοχή μαθητών, γονιών και καθηγητών του Σχολείου μας και το ανεξάντλητο κέφι και η χαρά όλων μας.

Συγχαίρουμε τους μαθητές , που πρόθυμα οργανώθηκαν και δημιούργησαν τα μουσικά σχήματα, που έπαιξαν και τραγούδησαν κομμάτια : παραδοσιακά, τζάζ, λαϊκά , έντεχνα………  επενδύοντας τη μουσική που επέλεξαν και με τις χορευτικές τους δεξιότητες.  Παρουσίασαν δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς  που γίνεται στο Μουσικό Σχολείο ανοίγοντας το μουσικό πρόγραμμα με το έργο: «Σ’ ένα νέο» σε στίχους της Μ. Πολυδούρη, που βραβεύτηκε στον Πανελλήνιο & Παγκύπριο  Διαγωνισμό Μελοποίησης Ποίησης, ενορχήστρωσης και Μουσικής για Ταινία της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.

Κι όλοι μας παρακολουθήσαμε την αξιόλογη προσπάθεια των παιδιών μας, τα θαυμάσαμε για μια ακόμη φορά, μοιραστήκαμε το κέφι τους και τη χαρά τους, τραγουδήσαμε, χορέψαμε και απολαύσαμε την όμορφη βραδιά !!

Ευχαριστούμε όλους: μαθητές , γονείς , εκπαιδευτικούς και φίλους του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων για την παρουσία τους που δηλώνει το ενδιαφέρον και τη στήριξη για τις δράσεις του Συλλόγου    μας.

Επίσης απευθύνουμε ευχαριστήριο σε όλους όσους  πρόθυμα συνεισέφεραν δώρα για τη Λαχειοφόρο και ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους  χορηγούς   των τριών (3) μεγάλων δώρων.

Η αγάπη όλων , μας ενθαρρύνει στο έργο μας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ