19.6 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με ηρεμία για την επιτυχία το Φλαμούλι

Τρεις αγωνιστικές χωρίζουν το Φλαμούλι από το να γράψει ιστορία και να βρεθεί στην Γ’ Εθνική. Το πρώτο από τα τρία θα γίνει αύριο, με την έναρξη του δευτέρου γύρου των μπαράζ.
Στο γήπεδο Φλαμουλίου θα φιλοξενήσουν την Ανατολή Ιωαννίνων και με νίκη οι παίκτες του Τάκη Ρούσα παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και επί της ουσίας πετάνε εκτός διεκδίκησης τον αντίπαλο. Μάλιστα αν την ίδια ώρα οι Σιναράδες δεν νικήσουν στην Θεσπρωτία το Γαρδίκι τότε επί της ουσίας η τρικαλινή ομάδα και με τα δυο πόδια είναι στην Γ’ Εθνική!
Βέβαια κανένας δεν σκέφτεται έτσι. Τώρα μπροστά είναι ο αγώνας με την Ανατολή και μόνο αυτός. Να θυμίσουμε ότι στα Γιάννενα το παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο, ενώ η Ανατολή δεν έχει νικήσει, αλλά ούτε έχει χάσει, με όλα τα παιχνίδια να είναι ισόπαλα!
Όπως και να έχει αυτά είναι στοιχεία με ενδιαφέρον, αλλά πάντα η ουσία κρύβεται μέσα στο γήπεδο. Εκεί έχει στραφεί το ενδιαφέρον και είναι σίγουρο ότι το Φλαμούλι είναι έτοιμο να δώσει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με αποφασιστικότητα για τη νίκη και την διατήρηση της 1ης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ