15.7 C
Trikala
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Με ηρεμία για το καλύτερο το Φλαμούλι

Το Φλαμούλι κατάφερε μετά τις πρώτες δυο αγωνιστικές για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική να φτάσει στην 1η θέση του 1ου ομίλου. Η ισοπαλία στα Γιάννενα με την Ανατολή και η εντός έδρας νίκη επί των Σιναράδων έφερε τους παίκτες του Τάκη Ρούσα στην κορυφή και σε θέση οδηγού για την άνοδο.
Τώρα η τρικαλινή ομάδα θα πάρει ανάσες, αφού την Κυριακή δεν υπάρχει δράση λόγο των εκλογών. Αυτό δίνει τη δυνατότητα για να πάρουν τις ανάσες και να δουλέψουν για το επόμενο παιχνίδι. Αυτό είναι και το τελευταίο για τον πρώτο γύρο, με αντίπαλο την Δόξα Γαρδικίου Θεσπρωτίας.
Το Φλαμούλι ξέρει ότι αν καταφέρει να νικήσει παραμένει στην κορυφή, φτάνει στους 7 βαθμούς και αυτόματα πετά εκτός ανόδου τον αντίπαλο, που έχει μόλις έναν βαθμό. Βέβαια το ζητούμενο είναι να υπάρξει προσπάθεια και όχι υποτίμηση του αντιπάλου, αφού κάθε ομάδα παλεύει πάντα για το καλύτερο.
Σίγουρα μετά τη νίκη κόντρα στους Σιναράδες το Φλαμούλι έχει αποκτήσει το ρόλο του φαβορί, αλλά αυτό για να γίνει πραγματικότητα θα πρέπει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Έτσι ο Τάκης Ρούσας είναι λογικό να ζητάει από τους παίκτες του τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε στο τέλος του δρόμου να γράψουν ιστορία με την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Βέβαια ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα, ενώ είναι σαφές ότι πολλά μπορούν να κριθούν για την εξέλιξη των μπαράζ και από το παιχνίδι Σιναράδες – Ανατολή που θα γίνει επίσης την Τετάρτη και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα φανεί ποια θα είναι η ομάδα που θα παλέψει το Φλαμούλι για την 1η θέση της βαθμολογίας. Και αυτό διότι το Φλαμούλι έχει 4 βαθμούς, οι Σιναράδες 3, η Ανατολή 2 και η Δόξα Γαρδικίου 1.
Αλλά έτσι και αλλιώς δεν μπορεί παρά τα πάντα να κριθούν βήμα με βήμα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ