25.2 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Με καδρόνι χτύπησαν τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων… «Πνίγηκε» το Κέντρο, δεκάδες προσαγωγές

Η ένταση που προκλήθηκε στο τέλος της πορείας, από μία ομάδα νεαρών και κατέληξε στον τραυματισμό του Αστυνομικού Διευθυντή Ιωαννίνων Ιωάννη Βασιλάκου, ήταν αυτή που πυροδότησε το ήδη τεταμένο κλίμα στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων και οδήγησε σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων καθώς και σε μαζικές προσαγωγές.

- Advertisement -

Την ώρα που ο όγκος της πορείας βρίσκονταν μπροστά στο κτίριο της Περιφέρειας και οι διαδηλωτές είχαν παραταχθεί απέναντι από τα ΜΑΤ φωνάζοντας συνθήματα εναντίον τους, στο τέλος και στο ύψος της συμβολής με την Μιχαήλ Αγγέλου, προκλήθηκε ένταση.

Εκεί νεαροί, ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για κουκουλοφόρους, πέταξαν ένα καδρόνι εναντίον του αστυνομικού διευθυντή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Η ένταση κλιμακώθηκε και οι αστυνομικοί απάντησαν με κροτίδες και δακρυγόνα. Η πλατεία καλύφθηκε από καπνούς και όσοι τυχαία βρέθηκαν εκεί, έζησαν σίγουρα μία εμπειρία που δεν θα ήθελαν.

Όταν οι διαδηλωτές άρχισαν να απομακρύνονται από την πλατεία, έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το πλήρωμα προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον Αστυνομικό Διευθυντή ο οποίος αιμορραγούσε από το χτύπημα στο μέτωπο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται.

Οι διαδηλωτές κινήθηκαν κυρίως προς τη Δωδώνης όπου μετακινούσαν κάδους και άναβαν φωτιές.

Από την επιχείρηση της αστυνομίας που ακολούθησε έγιναν δεκάδες προσαγωγές.

πηγη:http://www.epiruspost.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ