16.5 C
Trikala
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (φωτο)

Οι φυσικοθεραπευτές ,παρά την οικονομική κρίση προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε την επιστημονική μας κατάρτιση .Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας τις οποίες παρέχουμε γιατί η ποιότητα στο χώρο της υγείας είναι για μας αδιαπραγμάτευτη . Για τους λόγους αυτούς ,διοργανώσαμε αυτή την ημερίδα και καλέσαμε να συμμετάσχουν εκλεκτοί επιστήμονες ,γνωστοί τόσο για το εύρος και την ποιότητα των γνώσεων τους όσο και για το ήθος τους .Σκοπός μας είναι επίσης να ενημερωθούν για τις νεότερες εξελίξεις όχι μόνον οι συνάδελφοι ,αλλά και το ευρύ κοινό ώστε να γίνει δυσκολότερη η εξαπάτηση των συμπολιτών μας από του αυτοχριζόμενους “θεραπευτές”. Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και είμαστε αποφασισμένοι να την προστατέψουμε.
 
Ομίλιτες
 
Ευαγγελία Γεωργίου Ρευματολόγος, Επιστημονικός συνεργάτης της Ρευματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και Υπ. Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε ρευματικά και αυτοάνοσα νοσήματα.
Απόστολος Καραγιάννης Ενδοκρινολόγος –Διαβητολόγος ενηλίκων/παίδων .Υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ειδικευμένος στο Beth Israel Deaconess Medical Center (BIDMC), Harvard, ΗΠΑ και στο Νοσοκομείο « Ερυθρός Σταυρός », στην Αθήνα .Μετεκπαιδευμένος στην Παιδοενδοκρινολογία στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».
Dr. Οράτιος Μανωλάκης Ορθοπαιδικός, Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.
Βασιλική Σακελλάρη Καθηγήτρια Τμήματος Φυσικοθεραπείας, Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας.
Δημήτρης Βασμαρής Φυσικοθεραπευτής Επιστημονικός Υπεύθυνος του τμήματος Γηριατρικής του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ