17.8 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η κοπή πίτας του Εξωραϊστικού συλλόγου Μεσαγγάλων

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε κ πραγματικά έγινε το αδιαχώρητο !!!!!
Τον χαιρετισμό στα μέλη άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κος Φώτης Μητσιάκος ,ο οποίος αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά κ καλή χρονιά , αναφέρθηκε στην ανάγκη σύσφιξης των σχέσων των μελών, χωρίς αντιπαραθέσεις κ μεμψιμοιρίες για το καλό του οικισμού !!!
Ο λόγος του ήταν ενωτικός προς όλους κ στο ίδιο κλίμα κινήθηκε κ ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Κος Γιώργος Γελαδάρης που στην συνέχεια πήρε τον λόγο.
Καλή χρονιά σε όλους τους παριστάμενους απηύθυνε κ ο Δήμαρχος Κος Κώστας Κολλάτος κ ευχήθηκε στο Δ/Σ του συλλόγου καλή δύναμη κ ευδόκιμη συνεργασία με τους φορείς του Δήμου κ αυτή την χρονιά !!
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών Κος Γιώργος Μανόλης που κ αυτός με την σειρά του ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους κ εποικοδομητικούς διαλόγους με όλες τις υπηρεσίες του Δήμου αλλά κ της περιφέρειας !
Την κοπή πίτας επίσης τίμησαν με την παρουσία τους :
Ο αντιδήμαρχος Κος Βασίλης Ζάχος,ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Κος Δημήτρης Μαϊμάρης, Ο Κος Νίκος Καλτσάς απ τον δήμο Λαρισαίων,ο πρόεδρος αλιέων κάτω Ολύμπου Κος Δημήτρης Σούλτης.ο πρόεδρος επαγγελματιών Μεσαγγάλων Κος φάνης Βουλιώτης.
Και μετά από όλα αυτά, την σειρά της πήρε η ζωντανή μουσική κ ο χορός που κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με άφθονα χωρατά κ πειράγματα μεταξύ των μελών, μιας κ ήμαστε κ σε αποκριάτικο πνεύμα !!!!!!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ