26.4 C
Trikala
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Με μενού το Βρεφονηπιακό Σταθμό Τρικάλων

Του Ηλία Προύφα

Ένα χρόνο λειτουργίας έκλεισε πριν λίγες ημέρες ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Τρικάλων και το θέμα κυριάρχησε προχθές βράδυ, σε ”χακί” πηγαδάκι στην εκδήλωση για τις οικογένειες της 1ης Στρατιάς.


Ημέρα έναρξης του σχολικού έτους για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και αφορμή στάθηκε σχόλιο του kranosgr, προς το νυν Διοικητή της Σχολής  Μονίμων Υπαξιωματικών, Ταξίαρχο Δημοσθένη Κωστόπουλο, για τα θετικά σχόλια που εισπράττουμε από την πλευρά μας, από στελέχη γονείς στο kranosgr, για τη λειτουργία του σταθμού της ΣΜΥ.


Παρών στη συζήτηση και ο Υποδιοικητής της ΜΕΡΥΠ, τέως Διοικητής της ΣΜΥ, Καταδρομέας Ταξίαρχος, Δημήτριος Τσιπίδης, επί Διοίκησης του οποίου ξεκίνησε ο σταθμός καθώς και ο Επιτελάρχης της 1ης Στρατιάς, Υποστράτηγος Άγγελος Ιλαρίδης.


Νυν και τέως Διοικητής, εξήραν την προσφορά της Διευθύντριας του Βρεφονηπιακού Σταθμού, Αντισυνταγματάρχη ΥΝ Ελένης Μουστάκα, καθώς και όλου του προσωπικού, το οποίο προσφέρει υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες στα παιδιά των στελεχών.


Φέτος, έτος μέριμνας προσωπικού, ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Τρικάλων, ανεβάζει τον πήχη ψηλότερα με πολλές εκδηλώσεις και happenings για τους λιλιπούτειους θαμώνες.


Δείτε φωτό του kranosgr από την τελετή εγκαινίων του Βρεφονηπιακού  Σταθμού:
 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ