18.2 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Με τον αν. Υπουργό Δ. Βίτσα και Α/ΓΕΣ Μ. Στεφανή τα εγκαίνια του Βρεφονηπιακού Σταθμού στη ΣΜΥ (βίντεο-120 φωτό μέρος 1ο)

Δείτε το 1ο μέρος του βίντεο και 120 φωτογραφίες που κατέγραψε το trikalaola.gr από τη χθεσινή Τελετή των Εγκαινίων του Βρεφονηπιακού Σταθμού Φρουράς Τρικάλων που βρίσκεται σε χώρο του στρατοπέδου απέναντι από τη ΣΜΥ (Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών).

- Advertisement -

Θα ακολουθήσει το 2ο μέρος του βίντεο και άλλες 120 φωτογραφίες.

Για να δείτε την πρώτη ανάρτηση που έγινε την ώρα της τελετής, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Στην τελετή παρίσταντο, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας  Δημήτρης Βίτσας, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής. ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή της ΣΜΥ, Ταξίαρχο Δημήτριος Τσιπίδη.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.

Επίσης, παρίσταντο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτα Δριτσέλη, Σάκης Παπαδόπουλος και Χρήστος Σιμορέλης. Ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μπουτίνας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Τρικάλων κ. Στέργιος Νίντος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων κ. Αντώνης Σπανός, εκπρόσωποι των αποστράτων κ.α.

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός είναι σύγχρονος με θαυμάσιους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, δυναμικότητας 25 παιδιών. Είναι ο 22ος του Στρατού Ξηράς και κατασκευάστηκε υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Μηχανικού της 1ης Στρατιάς και της 735 Διεύθυνσης Στρατιωτικών Έργων.

Το 1ο μέρος του βίντεο περιλαμβάνει την τελετή του Αγιασμού και τις τοποθετήσεις του αν. Υπουργού Δημήτρη Βίτσα και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή.

ΤΟ 1ο μέρος του ΒΙΝΤΕΟ:

Οι πρώτες 120 φωτογραφίες:

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ