16.4 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Νίκη για τις Κορασίδες της Πράσινης Γωνιάς επί της Ολύμπια μέσα στη Λάρισα!

Μία πολύ μεγάλη νίκη πέτυχαν οι Κορασίδες της Πράσινης Γωνιάς για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ Θεσσαλίας. Η ομάδα των Τρικάλων φιλοξενήθηκε από την Ολύμπια Λάρισας στο κλειστό του Αγ.Θωμά για την 8η αγωνιστική και επικράτησε με 28 – 43 αποδίδοντας για τρία δεκάλεπτα όμορφο μπάσκετ.

- Advertisement -

 

Η τρίτη νίκη των αθλητριών της Αναστασίας Γαλιατσάτου ήρθε δίκαια, με τις «Πράσινες» μετά το κακό 1ο δεκάλεπτο να κυριαρχούν και στις τρεις επόμενες περιόδους έχοντας τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Βέβαια, αυτό που έχει σημασία για τους νέους διοικούντες της Πράσινης Γωνιάς δεν είναι μόνο η επίτευξη της νίκης αλλά ο βαθμός που αποδίδουν οι παίχτριες της ομάδας, σημειώνοντας διαρκώς πρόοδο και βάζοντας νέα στοιχεία στο παιχνίδι τους.

 

Με ταπεινότητα, επιμονή και διάθεση για μαχητικότητα, οι «Πράσινες» στέλνουν ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια και παρά τα προβλήματα που υπάρχουν (κυρίως λόγω του ελλιπούς ρόστερ τους), η εικόνα τους είναι καλή και αναμφίβολα όσο η σεζόν κυλάει θα γίνεται ολοένα και καλύτερη.

Σε ότι αφορά το ματς τώρα, η Τρικαλινή ομάδα παρά το καλό της ξεκίνημα όπου προηγήθηκε με 0-4, στη συνέχεια έδειξε να χάνει το αγωνιστικό της πλάνο. Παρά την κακή τους εμφάνιση στην επίθεση όμως σ’ αυτό διάστημα, κατάφεραν παίζοντας πολύ καλή άμυνα να κλείσουν την 1η περίοδο με την ισχνή διαφορά μόλις ενός πόντου προβαδίσματος για τις γηπεδούχες 7-6.

Από την αρχή της 2ης περιόδου οι «Πράσινες» πήραν ξανά το προβάδισμα και έδειχναν να ελέγχουν το ρυθμό, αφού δεν επέτρεψαν στις γηπεδούχες να πλησιάσουν στο σκορ και να πιστέψουν ότι μπορούν να προσπεράσουν, με αποτέλεσμα ημιχρόνου 13-20.

Στην 3η περίοδο οι Τρικαλινές με καλή ψυχολογία, ξεπέρασαν εύκολα μία μίνι αντίδραση των Λαρισαίων και διατηρώντας το προβάδισμα απόκτησαν πια σαφή παράσταση νίκης στο 30′ προηγούμενες με 26-32.

Στην 4η περίοδο η εικόνα ήταν ακόμη καλύτερη. Οι «Πράσινες» έδειξαν την απαιτούμενη ψυχραιμία και ακολουθώντας τις οδηγίες της Α.Γαλιατσάτου οι παίχτριές της δεν άργησαν να ξεφύγουν στο σκορ και να φτάσουν μάλιστα τη διαφορά σε διψήφια νούμερα φτάνοντας δίκαια στο τελικό 28-43.

 

Τα δεκάλεπτα: 7-6,  6-14,  13-12,  2-11

 

Ολύμπια Λάρισας (Α.Κουτσουνούρη): Μπαζούκη Α., Τσελεπίδου, Γκαγκάνα 6, Ζαγοριανού 4, Ντάκουλα, Μαργαρίτη 10(1), Κατρή, Μπαζούκη Φ. 8.

 

Πράσινη Γωνιά Τρικάλων (Α.Γαλιατσάτου): Πούλιου 6, Καλιακούδα, Παιδαράκη 12, Φωτίου 8, Τζέλιου 9, Πίσπα 8.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ