16.5 C
Trikala
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Νεκρός αστυνομικός από μαχαιριές διαρρήκτη

Ενας 35χρονος αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών από την Ανδραβίδα, βρήκε τραγικό θάνατο τη στιγμή που προσπαθούσε να σταματήσει ένα νεαρό ο οποίος είχε διαρρήξει σπίτι στην περιοχή.
Ο αστυνομικός, Βασίλης Μαρτζάκλης, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, μόλις αντελήφθη την απόπειρα της διάρρηξης, επιχείρησε να σταματήσει τον νεαρό Ρομά.
Όμως ο κακοποιός, αντέδρασε και επιτέθηκε στον αστυνομικό, του κατάφερε δύο μαχαιριές, στην καρδιά και τον πνεύμονα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Ο αστυνομικός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Το θύμα υπηρετούσε στη Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου και ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών. Ήταν το χαμογελαστό παλικάρι με τη χρυσή καρδιά που όλοι εκτιμούσαν. Ασχολείτο το ποδόσφαιρο και με την Ακαδημία της Δάφνης Ανδραβίδας, μαθαίνοντας τα μικρά παιδιά της περιοχής τα μυστικά του ποδοσφαίρου.
Τα ξημερώματα, οι αρχές έκαναν επιχείρηση σε κοντινό καταυλισμό Ρομά και συνέλαβαν έναν άνδρα 35 ετών. Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως αυτός είναι ο δράστης και συνεχίζουν τις έρευνες στον καταυλισμό για να βρουν και το μαχαίρι με το οποίο έγινε ο φόνος.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ