33.4 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Νεμπεγλέρας: «Καλό θέαμα, σε συνδυασμό με αποτελέσματα»!

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας σταμάτησε το ποδόσφαιρο, ανέλαβε τεχνικός στα Τρίκαλα και μιλά στο GTV για την σπουδαία του καριέρα και την νέα αρχή που κάνει έξω από τις τέσσερις γραμμές.
Μετά από δύο δεκαετίες στα γήπεδα, ο Κώστας Νεμπεγλέρας κρέμασε τα παπούτσια του και πλέον είναι τεχνικός διευθυντής στην ομάδα των Τρικάλων. Ο παλαίμαχος μέσος άνοιξε την καρδιά του και ξεφύλλισε τις αναμνήσεις της καριέρας του στο Gtv και την Έλενα Οικονόμου σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του.
Ο «Νέμπε» αναφέρθηκε στην επιστροφή του Άρη στην Σούπερ Λιγκ, στους στόχους του ΑΟΤ, την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά στην ΑΕΛ!
Για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΑΟΤ δήλωσε: Η πρόταση από τον κ. Μπαταγιάννη ήρθε στην σωστή ώρα μετά την απόφαση που πήρα για να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Έτσι μέσα από την πρόταση αυτή έμεινα στο χώρο από μια νέα θέση. Που δεν το κρύβω είναι δύσκολη, με πολύ τρέξιμο αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον. Η θέση που έχω στην ομάδα έχει ευθύνες, αλλά δεν φοβάμαι γι’ αυτό που κάνω. Ο στόχος που βάλαμε με τον πρόεδρο είναι να κάνουμε μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα συνδυάζει και το αποτέλεσμα. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή τη χρονιά θα είναι πολύ καλή για εμάς.
Όλο αυτό τον καιρό που είμαι στα Τρίκαλα βλέπω ότι ο κόσμος αγαπά πολύ την ομάδα και θέλει να δει την ομάδα ψηλά. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι αγωνιστική με αγωνιστική να ανεβάσουμε τον αριθμό των φιλάθλων, διότι αν γίνει αυτό σημαίνει ότι κάτι κάνουμε σωστά. Μέχρι στιγμή όλα στην ομάδα πηγαίνουν καλά και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ