15.9 C
Trikala
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ν. Τρικάλων: “Ξέθαβαν” τα αυτοκίνητα – έως 2 μ. το ύψος του χιονιού στο Χιονοδρομικό Κ. Περτουλίου (2 βίντεο-52 φωτό)

Η “Ωκεανίς” χτύπησε με σφοδρές χιονοπτώσεις τα ορεινά των Τρικάλων.

- Advertisement -

Από μισό μέτρο έως και 2 μέτρα έφτασε το ύψος του χιονιού!

Στο σημερινό επιτόπιο ρεπορτάζ το trikalaola.gr  κατέγραψε μοναδικές εικόνες από την Ελάτη όπου το πρωί οι ιδιοκτήτες ξέθαβαν από το χιόνι τα αυτοκίνητά τους!

Στο χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου το ύψος του χιονιού έφτασε το 1,20 μ. στη βάση και τα 2 μ. στην κορυφή. Το πιο πολύ χιόνι έπεσε χθες βράδυ, ενώ σήμερα σημειώνονταν παροδικές χιονοπτώσεις, με το θερμόμετρο να κάνει βουτιά στου -7 βαθμούς Κελσίου.

Όλο το Εθνικό οδικό δίκτυο του Νομού παρέμεινε ανοιχτό, χάρη στην 24ωρη κίνηση των εκχιονιστικών μηχανημάτων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που έριχναν και συνεχώς αλάτι στους δρόμους.

Στην κάμερα του trikalaola.gr μιλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, τον οποίο συναντήσαμε στο χιονοδρομικό κέντρο, όπου συντόνιζε προσωπικά το έργο του αποχιονισμού.

Σημειωτέο πως χθες το πρωί υπήρξε σφοδρή χιονόπτωση στα πεδινά του Νομού και μέσα στα Τρίκαλα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), αλλά αργότερα μέχρι και σήμερα, υπήρξαν παροδικές ασθενείς χιονοπτώσεις.

Στην κάμερα επίσης μιλούν οι επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής που βίωσαν την σφοδρή χιονόπτωση και βεβαίως το χάρηκαν δεόντως… Δείτε τα 2 βίντεο με τα μοναδικά πλάνα που καταγράψαμε, καθώς και τις φωτογραφίες.   

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ