13 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ξεκίνησε ο Δικέφαλος Πυργετού ΦΩΤΟ

Πάτησε και επίσημα γήπεδο ο Δικέφαλος Πυργετού που για μία ακόμη σεζόν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Με τον Ξενοφών Πάτρα, πλέον, στον πάγκο, οι κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν στη φυσική τους έδρα μετρώντας δύο επιπλέον προσθήκες καθώς ο πολύπειρος Σωτήρης Φασούλας και ο Νίκος Ψωμίδης θα ενισχύσουν την ομάδα.
Η ομάδα του Πυργετού όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί μια αξιόπιστη ομάδα στην Α’ Ερασιτεχνική και ο στόχος είναι η παράδοση αυτή να συνεχιστεί και τη νέα σεζόν. Η διοίκηση εδώ και χρόνια η ίδια, λειτουργούν σαν μια παρέα και αυτό προφανώς και μπορεί να βοηθήσει για να γίνουν βήμα με βήμα σημαντικά πράγματα. Άλλωστε για τον Πυργετό δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι που τους απασχολεί αλλά και γενικότερα τα οργανωτικά θέματα. Όλα αυτά παίζουν καθοριστικό ρόλο και σίγουρα μπορούν να δώσουν την κατάλληλη δυναμική στην ομάδα σε όλους τους τομείς. Αυτά για να γίνουν χρειάζεται πίστη και προσπάθεια. Η διάθεση υπάρχει και αυτό είναι το πλέον σημαντικό κομμάτι για να πετύχει και φέτος η ομάδα του Δικέφαλου Πυργετού τους στόχους που έχει χαράξει για το νέο πρωτάθλημα.

- Advertisement -

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ