26.6 C
Trikala
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Οδοιπορικό στο χιονισμένο τοπίο στα ορεινά πάνω από την Πύλη Τρικάλων ( βίντεο-23 φωτό)

Διαδρομή στα χιόνια πραγματοποίησε σήμερα (Πέμπτη 21-12-2017) το απόγευμα, έως βράδυ το trikalaola.gr και εκτός από τις LIVE μεταδόσεις που έγιναν μέσω της σελίδας του trikalaola.gr στο facebook η κάμερα κατέγραψε κι άλλες πανέμορφες εικόνες της ευρύτερης περιοχής.

- Advertisement -

Το χιόνι που έπεσε στις ορεινές περιοχές, ήταν μέχρι και 20 πόντους, ενώ στα πεδινά το πασπάλισε. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν είχαμε και εκεί που υπήρξε περισσότερη χιονόπτωση, τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, καθάριζαν συνεχώς τους δρόμους και έριχναν αλάτι.

Η θερμοκρασία έπεσε στους -6 βαθμούς, με αποτέλεσμα ότι χιόνι έπεφτε το πάγωνε στους δρόμους. Δεν κινούνταν αυτοκίνητο χωρίς αλυσίδες ή ειδικά χιονολάστιχα.

Μετά το χιονοδρομικό κέντρο συναντήσαμε και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη που συντόνιζε το έργο των εκχιονιστικών, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του trikalaola.gr

Δείτε τις όμορφες εικόνες που κατέγραψε ο φακός του trikalaola.gr από Πύλη, Ελάτη, Περτουλιώτικα λιβάδια, χιονοδρομικό κέντρο, Περτούλι και Νεραϊδοχώρι.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ