20 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Οι τρικαλινοί δάσκαλοι δημιουργούν θεατρική ομάδα

Την ικανοποίηση του εκφράζει ο σύλλογος δασκάλων Τρικάλων για την συμμετοχή συναδέλφων τους για την θεατρική ομάδα, αναλυτικά:
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλέσουμε τους συναδέλφους που δήλωσαν συμμετοχή στη θεατρική ομάδα, αλλά και στη χορωδία, στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας. Η ανταπόκριση των μελών μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι συνάδελφοι αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια και έδειξαν ότι αξίες, όπως ο εθελοντισμός και η προσφορά, μπορούν να αντιταχτούν απέναντι στον ατομικισμό της εποχής μας.
Τα μέλη της χορωδίας θα συναντηθούν την Τετάρτη 7/6 και ώρα 19.00 στο γραφείο του Συλλόγου (Απόλλωνος 9, 2ος όροφος) με τον κ. Χριστόπουλο Κώστα και την κ. Ζάχου Γιολάντα, ενώ τα μέλη της θεατρικής ομάδας την άλλη μέρα, Πέμπτη 8/6 στις 19.00, στον ίδιο χώρο με τον κ. Παλλατζά Κώστα και τις κυρίες Κίσσα Ιωάννα, Παπαμιχαήλ Μαργαρίτα.
Να σας ενημερώσουμε ότι η επιμόρφωση των μελών μας στα Αγγλικά συνεχίζεται με την εθελοντική προσφορά της κ. Ανθής Μουστάκα με μεγάλη επιτυχία.
Εκ μέρους όλων των συναδέλφων του Συλλόγου ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΜΨΥΧΩΣΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑ!
Η προσφορά είναι η δύναμή μας, η μαζικότητα μας η επιτυχία.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

- Advertisement -

Γκαμπράνας Αθανάσιος Καργιώτη Χαρίκλεια

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ