14.1 C
Trikala
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Οι 10 καλύτεροι εκτυπωτές για μαθητές και φοιτητές

Είστε φοιτητής και αναζητείτε μια αξιόπιστη συσκευή για να εκτυπώνετε οικονομικά τις εργασίες που εκπονείτε στο πλαίσιο των σπουδών σας. Ή είστε γονέας που σκοπεύετε να προμηθευτείτε έναν οικονομικό εκτυπωτή για τα παιδιά σας, για να εκτυπώνουν -μεταξύ άλλων- τις εργασίες του σχολείου.

- Advertisement -

Οι ειδικοί του websupplies.gr επέλεξαν για το site μας τους 10 καλύτερους εκτυπωτές της αγοράς για μαθητές και φοιτητές προκειμένου να σας βοηθήσουν στην επιλογή σας.

  1. Αν έχετε περιορισμένο χώρο στο σπίτι, ο εκτυπωτής HP DeskjetInkAdvantage 1115 είναι κατάλληλος για τις ανάγκες σας χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό του. Εκτυπώστε με χαμηλό κόστος έγγραφα και φωτογραφίες!
  2. Θέλετε να εκτυπώνετε γρήγορα τις σημειώσεις των μαθημάτων της σχολής ή του σχολείου; Ο εκτυπωτής Xpress M2825ND Series της Samsung παρέχει εκπληκτικές εκτυπώσεις σε μεγάλη ταχύτητα που φτάνει τις 28 σελίδες το λεπτό.
  3. Αν σας ενδιαφέρει η εκτύπωση ασπρόμαυρων εγγράφων ο εκτυπωτής EpsonWorkforceLaser AL-M200DN σάς είναι απαραίτητος. Προσφέρει γρήγορες εκτυπώσεις σε μαθητές και φοιτητές.
  4. Ιδανικός για μαθητές και φοιτητές ο ενεργειακά αποδοτικός εκτυπωτής HP OfficejetPro 6230 εξοικονομεί έως 50% ανά σελίδα. Δημιουργήστε έγχρωμα έγγραφα και παρουσιάσεις επαγγελματικής ποιότητας!
  5. Δημιουργήστε έγχρωμες εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας για το σχολείο ή τη σχολή και εξοικονομήστε έως 50% ανά σελίδα με τον εκτυπωτή Inkjet HP OfficejetPro 8210.
  6. Κατάλληλος για φοιτητές και μαθητές, ο έγχρωμος εκτυπωτής InkjetCanonPixma IP2850 εκτυπώνει με χαμηλό κόστος έγγραφα, εργασίες και φωτογραφίες.
  7. Αν ο προϋπολογισμός σας δεν υπερβαίνει τα 50 ευρώ, τότε ο εκτυπωτής SamsungLaser SL-M2026 είναι για εσάς. Εκτυπώστε με ταχύτητα 20 σελίδων το λεπτό τις εργασίες και τις σημειώσεις σας.
  8. Δημιουργήστε εκτυπώσεις κορυφαίας ποιότητας απευθείας από τις φορητές σας συσκευές και εξοικονομήστε ενέργεια με τον εκτυπωτή HP MonoLaserjetPro M102w. Είναι κατάλληλος για χρήση από μαθητές και φοιτητές.
  9. Εύκολος στη χρήση και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης, ο εκτυπωτής LaserRicoh SP220NW είναι κατάλληλος για φοιτητές, μαθητές και παιδιά. Μπορείτε να εκτυπώνετε ό,τι χρειάζεστε μέσω Wi-Fi.
  10. Ο εκτυπωτής LaserRicoh SP112 παρέχει γρήγορες και οικονομικές εκτυπώσεις και είναι ιδανικός για εσάς που σπουδάζετε ή για τους μικρούς μαθητές της οικογένειάς σας.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ