18.2 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ομορφιά και γυναίκες πάνε μαζί… ξεφάντωμα στον χορό γυναικών του Συλλόγου Δενδροχωρίου (βίντεο-60 φωτό μέρος 1ο)

Μια φαντασιακή βραδιά  που ήταν αφιερωμένη στην ομορφιά και στις γυναίκες, διοργανώθηκε από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Δενδροχωρίου Τρικάλων «Το Θεμέλιο».

- Advertisement -

Η εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 9-2-2019 στο Πύλης Μέγαρο και η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Στην αρχή της εκδήλωσης κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα από τα μέλη του Δ.Σ.

Οι γυναίκες ξεφάντωσαν με λαϊκοδημοτική ορχήστρα και η πίστα ήταν συνεχώς γεμάτη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Προηγήθηκε το event ομορφιάς με ενημέρωση γύρω από την περιποίηση του προσώπου και του σώματος, ενώ υπήρξαν και δωράκια που προσφέρθηκαν στις συμμετέχοντες.

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δενδροχωρίου επέστρεψε δυναμικά…  

Ο Σύλλογος είναι από εκείνους τους συλλόγους που δίνουν το παράδειγμα στη συλλογική προσπάθεια και συνεισφορά. Είναι ο σύλλογος που με μεράκι και αγάπη για το χωριό, προσπαθεί να κρατεί πάντα ζωντανή την φλόγα της δράσης και της παράδοσης, μέσα από εκδηλώσεις και παρεμβάσεις.

Η φιλοσοφία του συλλόγου είναι να προσπαθεί να κάνει το καλύτερο που μπορεί στις δύσκολες εποχές που ζούμε χωρίς αυτό να είναι εμπόδιο.

Δείτε το 1ο μέρος του βίντεο και των φωτογραφιών που κατέγραψε το trikalaola.gr και θα ακολουθήσει το 2ο μέρος του βίντεο και των φωτογραφιών.

ΔΕΙΤΕ και μερικές φωτογραφίες από κινητό

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ