21.6 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Επίλογος θα γραφεί αύριο στην Καλαμπάκα για την 5μελή οικογένεια που κάηκε στις πυρκαγιές

Μετά τις ταυτοποιήσεις που έχουν γίνει, η 5μελής οικογένεια Κοκκινίδη θα κηδευτεί στην Καλαμπάκα την Τετάρτη το μεσημέρι. Να σημειωθεί πως ο Πάνος Κοκκινίδης ήταν μοναχογιός και ο πατέρας του είχε πεθάνει. Οι πιο κοντινοί συγγενείς ήταν τα πρώτα ξαδέρφια. Ενώ από πλευράς της Άννυς Σπανού υπάρχει ακόμη ένας αδερφός που ζει στην Καλαμπάκα, όπου ζουν και οι γονείς. Η μητέρα κατάγεται από τον Κλεινοβό Καλαμπάκας και βεβαίως υπάρχει βαριά θλίψη στην τοπική κοινωνία από συγγενείς, φίλους και γνωστούς.

- Advertisement -

Οι συγγενείς της οικογένειας μέσω δικηγόρου, εξέδωσαν ανακοίνωση με την παράκληση να μην υπάρχει κάλυψη με οποιονδήποτε τρόπο της κηδείας από κανένα τοπικό και κεντρικό ΜΜΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την κηδεία:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τετάρτη, 1η Αυγούστου 2018 και ώρα 12μ, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλαμπάκας, θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία των πολυαγαπημένων μας Παναγιώτη Κοκκινίδη, Κασσιανής (Άννυ) Σπανού, Γεωργίου και Δημήτρη Κοκκινίδη και Πιπίνας Κοκκινίδη.

Παρακαλούνται τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να απέχουν από οιαδήποτε κάλυψη της τελετής, σεβόμενα την επιθυμία των συγγενών των εκλιπόντων.

Εκ της οικογενείας.

 

Θεόδωρος Π. Κανάτας
Δικηγόρος
Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής Υ.Δ.Δ.Α.Δ.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ