14.3 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο “Καταφερτζής” δήμαρχος που τους εξυμνεί και τους λιβανίζει όλους… (βίντεο)

Ή θα βγει με τη μία ξανά ο Μαράβας, ή θα καεί από την τοπική Νέα Δημοκρατία…

- Advertisement -

Έντονες αντιδράσεις από στελέχη της Ν.Δ. έχουν προκαλέσει τα… “Κλαρίνα του Μπρουσιάκη” (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) που κατέγραψε η κάμερα του trikalaola.gr και έγινε πανελλαδικό θέμα στα κανάλια, αλλά και πως εξυμνεί τον ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη του, κατά την επίσκεψη του αν. Υπουργού Σωκράτη Φάμελλου και την εξαγγελία για την κατασκευή του φράγματος Πύλης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Τα πάντα θα κάνει και χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος, ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο οποίος “εξυμνεί” και “λιβανίζει” τους πάντες, για το συμφέρον του δήμου…

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που έχει καταγράψει το trikalaola.gr το οποίο περιλαμβάνει  μόνο τα επίμαχα σημεία, όπου ο κ. Μαράβας εξυμνεί τον ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη του, αλλά στο τέλος του βίντεο προσθέσαμε ένα άλλο χαρακτηριστικό απόσπασμα από το φετινό αντάμωμα των Σαρακατσαναίων στα Περτουλιώτικα Λιβάδια, όπου ο κ. Μαράβας “λιβανίζει” χοντρά και τον αρχηγό τη Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη…

Απολαύστε το βίντεο…

Σημ. Οι επίμαχες φράσεις είναι μονταρισμένες και εμφανίζονται και δεύτερη φορά αμέσως μετά την αρχική τους εκφώνησή τους από τον δήμαρχο.

Θα ακολουθήσει άλλη στιγμή όλο το βίντεο on camera από την επίσκεψη του αν Υπουργού κ. Σωκράτη Φάμελλου στην Πύλη, καθώς και πολλές φωτογραφίες.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ