27.7 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο Ροταριανός Όμιλος Τρικάλων δώρισε δύο αναπηρικά αμαξίδια στην “ΑΡΩΓΗ” (φωτό)

Παραδόθηκαν χθες το μεσημέρι (Παρασκευή 3-4-2019) στα γραφεία του Συλλόγου ΑΜΕΑ “ΑΡΩΓΗ” Τρικάλων, δύο αναπηρικά αμαξίδια ελαφρού τύπου, από τον Ροταριανό Όμιλο Νομού Τρικάλων.

- Advertisement -

Την παράδοση των αμαξιδίων έκαναν, ο πρόεδρος των Ρόταρυ κ. Ηλίας Κασαβίτας, η γραμματέας κα Τέση Αποστολίδου και ο κοσμήτωρ κ. Γιάννης Κουτσιβέτας.

Από την πλευρά της ΑΡΩΓΗΣ Τρικάλων, ευχαριστήριο μήνυμα έδωσαν τα μέλη του Δ.Σ., η πρόεδρος κα Ελένη Καϊμά, ο αντιπρόεδρος κ. Αχιλλέας Βλάχος, ο οργανωτικός γραμματέας κ. Δημήτρης Καϊμας, ο ταμίας κ. Ανδρέας Κλησειάρης και η πρόεδρος της ελεγκτικής επιτροπής κα Κωνσταντίνα Μαντζάνα.

Η ΑΡΩΓΗ ΑΜΕΑ Τρικάλων όπως δήλωσε η πρόεδρος, εδώ και 5 χρόνια στηρίζει όποιο μέλος της χρειάζεται την βοήθεια μας. Ευχαριστούμε πολύ τον Ροταριανό Όμιλο Τρικάλων που είναι κοντά μας με κάθε τρόπο. Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα και το έχουμε αποδείξει.

Το trikalaola.gr ήταν εκεί και κατέγραψε την παράδοση των αμαξιδίων.

Σημ. Τα γραφεία του συλλόγου της Αρωγής ΑΜΕΑ Τρικάλων στεγάζονται επί της οδού στρατηγού Σαράφη 44 Τρίκαλα. Το τηλέφωνο του συλλόγου: κιν. 6985999489

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ