25.6 C
Trikala
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

“Ο ΧΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΤΕΧΝΗ” αύριο Σάββατο 24 Μαΐου!!!

Αυτός είναι ο τίτλος της μεγάλης εκδήλωσης της Τέρψις! Το Show me the stars φέτος είναι εμπνευσμένο από σκηνές και soundtracks γνωστών ταινιών που έχουν ως κεντρικό θέμα το χορό. Στην ετήσια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση θα συμμετέχουν πάνω από 300 άτομα όλων των ηλικιών ( προσχολική, δημοτικό, γυμνάσιο, Λύκειο, ενήλικες, αγωνιστικές ομάδες, καθηγητές ), τα οποία προετοιμάζονται πυρετωδώς για να παρουσιάσουν σε γονείς, φίλους και σε όλο το κοινό ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα!

- Advertisement -

Η πρώτη ενότητα της εκδήλωσης έχει ως θέμα τον Παλιό Ελληνικό Κινηματογράφο. Ταινίες που όλοι αγαπήσαμε, παρακολουθήσαμε και μεγαλώσαμε μαζί τους από τα χρυσά χρόνια της ακμής του Ελληνικού Κινηματογράφου.

Η δεύτερη ενότητα της εκδήλωσης έχει ως θέμα τις παιδικές ταινίες στη μεγάλη και μικρή οθόνη. Χρησιμοποιώντας μια πληθώρα θεμάτων, ξεδιπλώνονται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των μικρών θεατών εντυπωσιακές εικόνες, χρώματα και μουσικές, σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσει τους πιο αυστηρούς ίσως κριτές του.

Η τρίτη ενότητα της εκδήλωσης έχει ως θέμα τα soundtracks γνωστών ταινιών του Ξένου Κινηματογράφου. Πολλές φορές ένα soundtrack μπορεί να τραβήξει την προσοχή των θεατών, να χαραχτεί στη μνήμη τους και να χαρακτηρίσει για πάντα μια ταινία. Είναι το μόνο μέσο που ζωντανεύει μια ταινία στο μυαλό μας, την επαναφέρει στη μνήμη μας και μας κάνει να τη συνδέουμε με προσωπικές μας στιγμές.

Η τέταρτη ενότητα της εκδήλωσης είναι αφιερωμένη στο χορό της κοιλιάς και το Bollywood. Το οριεντάλ ή χορός της ανατολής χάνεται στα βάθη των αιώνων με ήχους και μελωδίες που σαγηνεύουν. Το Bollywood δεν είναι παρά η μίξη κλασικών ινδικών χορών, με κινήσεις ανατολίτικων χορών και στοιχεία salsa, flamenco, hiphop και musicdance.

Η πέμπτη ενότητα της εκδήλωσης έχει ως θέμα τις χορευτικές ταινίες. Υπάρχουν πολλές ξένες ταινίες που έχουν ενσωματωμένο έντονα το στοιχείο του χορού. Ο συνδιασμός αυτών των δύο τεχνών, του κινηματογράφου και του χορού, δημιουργεί ένα φανταστικό αποτέλεσμα και αποτελεί ένα μοναδικό θέαμα για να απολαύσουν οι θεατές.

Η έκτη και τελευταία ενότητα της εκδήλωσης έχει ως θέμα γνωστά μιούζικαλ του Ξένου Κινηματογράφου που είτε παρουσιάστηκαν στη μεγάλη οθόνη είτε ανέβηκαν ως θεατρικές παραστάσεις, όχι μόνο στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. Το μιούζικαλ είναι ένα είδος θεάτρου που περιλαμβάνει τραγούδι, διάλογο και χορό.

Η προετοιμασία όλων των χορευτών είναι εντατική και οι πρόβες συνεχείς, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να ανταποκριθούμε σε ένα φαντασμαγορικό show υψηλών απαιτήσεων.

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν φυσικά και οι λαμπεροί παρουσιαστές της βραδιάς Αντιγόνη Ψυχράμη ( Κάτω Παρτάλι, Just the two of us ) και Δημήτρης Μακαλιάς ( Μοντέρνα Οικογένεια, Just the two of us ) που θα προσδώσουν αναμφίβολα ένα πιο επίσημο αλλά και θεατρικό τόνο στη βραδιά. Guest dance performance από το μοντέλο -χορευτή Στέφανο Μιλάτο (Givenchy , Diesel)

Υπεύθυνοι τμημάτων : Μαριάννα Γκούμα, Μαριάννα Γεωργάκη,Θανάσης Μπουργάνης,Δημήτρης Πάτσε, Φαίη Τζιαμουράνη, Γεωργία Τσιγάρα, Σταυρούλα Κόκκαλη, Αγγελική Πηλίγκου, Μαριάννα Διαμαντή, Dorian, Μάγδα Μπέττα.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Ιωάννα Τσεργή, Σταύρος Σούλιος.
Το Σάββατο 24 Μαΐου στις 7.30 μμ, όλοι οι συντελεστές του Show θα βρίσκονται στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Τρικκαίων για να σας υποδεχτούν και να σας προσφέρουν δύο αξέχαστες ώρες με ευχάριστες αναμνήσεις και βέβαια πολύ χορό…!!!

Γενική είσοδος : 5 €

Προπώληση : 3 €     στα γραφεία της ακαδημίας Κολοκοτρώνη 19

Δευτέρα- Παρασκευή 17.00 – 21.00 και Σάββατο 12.00 – 18.00

Χορηγοί της Εκδήλωσης:

Χρυσός: Collagen Pro-Active,   ΓρατσάνηςΑλουμίνια

Μεγάλοι χορηγοί :Φίλιον café, Sinatracafé,   Ερμηνεία Μεταφράσεις.

Μεγάλοι υποστηρικτές:Claviano Ένδυση, Stand Café, Κολίτσας Καυσόξυλα,   Μεσημέρτσης Cyta,   Σαμαράς Décor,   Καρατζάς Protect .

Υποστηρικτές: Jimmy’s & Sons Εστιατόρια,Werun Αθλητικά, Ασκληπιός Χορευτικός Όμιλος, Πάπυρος Café, Ίανθος Εστιατόρια, Πείνασες/’Εφαγες Εστιατόρια, Βενδίστας Οπτικά, Ζουζούνια Παιδικός Σταθμός, Αετόν Ξενοδοχείο, F1 Café, BaccaratCafé, Διαλεκτό Αρτοποιείο.

Χορηγοί: Sam 013 Ένδυση, DaVinci Εστιατόριο, CapriceDeCrepe Κρεπερί,

Zeronine09 Αθλητικά, Μπουλογιώργος Χαλβαδοποιία, Τσιακούμης Τσαγκαράδικο, Βήτας Ανταλλακτικά, FrankieCafé, Αμβράζης Κομμώσεις, Fast cleaning Ταπητοκαθαριστήρια,

Internet Cafe.

Χορηγός επικοινωνίας : Trikalaola.gr

ter2

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ