15.3 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο γιος του Χρήστου Γιαλιά, Γιώργος, προέτρεψε τον πατέρα του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο

Τα Τρίκαλα ηττήθηκαν 1-0 από τον Απόλλωνα και ο ιδιοκτήτης τους, Χρήστος Γιαλιάς, δήλωσε μετά το ματς ότι πουλά την ομάδα και ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι. Ο γιος του, Γιώργος, τον προέτρεψε λίγο αργότερα να μην ασχολείται άλλο με το ποδόσφαιρο, λέγοντας ότι χάνει άσκοπα ένα σωρό χρήματα, «ενώ θα μπορούσε να κάνει ζωάρα».

- Advertisement -

Δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Γιαλιάς: «Δίκαια μας κέρδισε και μπράβο στον Απόλλωνα. Ούτε πάσα δεν αλλάξαμε. Γιόμα στη γιόμα, λάθη πολλά. Ο πατέρας μου είναι άνθρωπος που δεν θέλει να χάνει και καλά κάνει. Κανείς άλλωστε δεν θέλει να χάνει, κάνει ό,τι μπορεί, χρυσοπληρώνει πολλούς που τον βλέπουν σαν ευρώ. Για εμένα η πιο σωστή επιλογή είναι να σταματήσει το ποδόσφαιρο για δύο λόγους:

Πρώτον, πολλά άσκοπα λεφτά, που θα μπορούσε να έκανε ζωάρα, από το να στεναχωριέται. Και δεύτερον θέλω τον πατέρα μου, όπως και όλα τα παιδιά, να χαμογελάει και να χαίρεται και όχι να στεναχωριεται. Αλλοι δεν έχουν πατέρα και εγώ που τον έχω, είναι σαν να μην τον έχω: Πάνω κάτω Ελευσίνα Τρίκαλα. Μουρμούρα και κριτική πάντα θα υπάρχει σε όλες τις ομάδες.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που έδωσε το παρών και να του ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη για το αποτέλεσμα και το ποδόσφαιρο που δεν είδε. Μπράβο στον Απόλλωνα, κέρδισε δίκαια».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ