17.4 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο δρόμος προς την Γ’ Εθνική άνοιξε για το Φλαμούλι

Ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την Γ’ Εθνική έκανε το Φλαμούλι κερδίζοντας με 1-0 την Δόξα Γαρδικίου για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου των μπαράζ ανόδου. Οι παίκτες του Τάκη Ρούσα με τη νίκη αυτή έκλεισαν τον πρώτο γύρο με διαφορά 3 βαθμών από τον δεύτερο, την ομάδα των Σιναράδων, η οποία ήρθε ισόπαλη στην έδρα της.
Έτσι η τρικαλινή πρωταθλήτρια θα μπει στον δεύτερο γύρο με τον αέρα του φαβορί και είναι πλέον στο δικό της χέρι για να γράψει ιστορία. Το επόμενο παιχνίδι είναι με την Ανατολή Ιωαννίνων στην έναρξη του δευτέρου γύρου.
Η εικόνα του αγώνα
Όσο αφορά το παιχνίδι θα μπορούσε να πει κάποιος ότι το Φλαμούλι έκανε τα εύκολα δύσκολα. Και αυτό διότι η διαφορά των δυο ομάδων ήταν ξεκάθαρη, αλλά χάθηκαν πολλές ευκαιρίες, με αποτέλεσμα θα κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον του αγώνα μέχρι το φινάλε της συνάντησης.
Το Φλαμούλι ξεκίνησε με κλασική ευκαιρία πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, όταν ο Αντρέας Τσιούκας από πλάγια έπιασε το σουτ για να σταματήσει η μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Από εκεί και πέρα συνέχισε να πιέζει, αν και οι φιλοξενούμενοι στο 12’ είχαν ένα σουτ με τον Γκέκα που βρήκε τον Ντάσκα σε ετοιμότητα.
Ενώ στο 17’ ο Καραϊσκος δοκίμασε το πόδι του από καλή θέση, χωρίς να βρει στόχο.
Στο 21’ το δεύτερο δοκάρι, όταν ο Χατζηνικόλα εκτέλεσε φάουλ, ο Ρόμπος έπιασε την κεφαλιά, που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 29’ ο Χατζηνικόλα βρέθηκε μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε δεν βρήκε στόχο. Στο 34’ ο Σκρέκας δοκίμασε το μακρινό για να μπλοκάρει ο Τζίμας.
Στο 43’ διπλή ευκαιρία, πρώτα σε σουτ του Β. Τσιούκα που έδιωξε ο Τζίμας και στην συνέχεια με τον Καραϊσκο να σημαδεύει άστοχο.
Ενώ στο 44’ η μεγάλη στιγμή, όταν ο Βαγγέλης Τσιούκας μόνος του σούταρε πάνω στον Τζίμα.
Στην επανάληψη το Φλαμούλι ανέβασε και άλλο την απόδοση ψάχνοντας το γκολ. Στο 51’ ο Α. Τσιούκας έκανε το σουτ, για να φύγει η μπάλα άουτ.
Στο 55’ ο Ντούβλης εκτέλεσε φάουλ την τελευταία στιγμή έσωσε ο Τζίμας. Ενώ στο 59’ η μοναδική κλασική ευκαιρία για τον Γαρδίκι, όταν ο Μπουρνάς εκτέλεσε φάουλ ο Τσάλης έπιασε την κεφαλιά, για να διώξει σωτήρια ο Ντάσκας.
Στο 60’ ο Χοτζάι πλάσαρε η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.
Ενώ η λύτρωση ήρθε στο 61’ όταν μετά από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Ντούβλη και αυτός σε κενή εστία με σουτ έκανε το 1-0.
Στο 68’ το Φλαμούλι παραλίγο να φτάσει σε δεύτερη επιτυχία, όταν ο Χοτζάι έκανε το πλασέ για να διώξει τη μπάλα ο Τζίμας.
Στο 70’ το Φλαμούλι έμεινε με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σκρέκα. Αυτή η εξέλιξη έφερε άγχος στο παιχνίδι, αλλά τελικά χωρίς πίεση το Φλαμούλι πήρε την πολύτιμη νίκη.
Διαιτητής ήταν ο Ζούγρας από την Κοζάνη, με βοηθούς τους Τζιαμπάση και Τζιουβάρα από τον ίδιο σύνδεσμο.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΦΛΑΜΟΥΛΙ: Ντάσκας, Μάλλιαρης, Σαμαράς, Σκρέκας, Ρόμπος, Μπασιάκας, Χατζηνικόλα (57’ Χοτζάι), Α. Τσιούκας, Β. Τσιούκας (72’ Γκαντιάς), Ντούβλης, Καραϊσκος (83’ Κουτσώνας).
ΔΟΞΑ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ: Τζίμας, Ντούκας (46’ Τριάντης), Μπουρνάς, Τσουγγάρης (46’ Τόκας), Παπαθανασίου, Τσίρης, Κωνσταντίνου (84’ Νεοφώτιστος), Τσαλής, Γκέκας, Γεωργάκης, Ρίζος.

- Advertisement -

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:
ΑΟ Σιναράδων-Ανατολή 1-1
Φλαμούλι-Δόξα Γαρδικίου 1-0
Βαθμολογία 5ου Ομίλου
Φλαμούλι 7 3-1
ΑΟ Συναράδων 4 4-3
Ανατολή 2 1-1
Δοξά Γαρδικίου 1 0-3
Η επόμενη αγωνιστική (4η – Τετάρτη 28 Μαΐου)
Φλαμούλι-Ανατολή
Δόξα Γαρδικίου-ΑΟ Συναράδων

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ