26.2 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Δηλώσεις Μαράβα για τη νίκη του

Δήλωση εκλεγέντα Δημάρχου Δήμου Πύλης κ. Κώστα Μαράβα:
Οι πολίτες του Δήμου Πύλης έκριναν, ψήφισαν, αποφάσισαν να φέρουν τον ΑΝΘΡΩΠΟ στο επίκεντρο, μακριά από παραγοντισμούς και εξαρτήσεις. Καμία δύναμη, κανένας εξωγενής παράγοντας δεν μπορεί να αντισταθεί στην ειλικρινή βούληση του λαού.
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδίας μου τις συνδημότισσες και τους συνδημότες που μας τίμησαν με τη ψήφο τους αναδεικνύοντας τον συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ νικητή από την πρώτη Κυριακή. Είναι μια μεγάλη νίκη για όλους μας, αλλά πρώτα απ’ όλα για τον Δήμο Πύλης ο οποίος πλέον γυρίζει σελίδα, με σχέδιο, αποφασιστικότητα και ελπίδα.
Δεσμεύομαι στην υλοποίηση του προγράμματός μας. Δεσμεύομαι σε μια συλλογική και δημοκρατική λειτουργία του Δήμου Πύλης. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι Δήμαρχος όλων των Δημοτών. Χωρίς κλειστές πόρτες, χωρίς αποκλεισμούς με τον πολίτη κυρίαρχο και όχι κυριαρχούμενο.
Ευχαριστώ τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους για τον δυνατό και τίμιο αγώνα που έδωσαν. Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν στη μεγαλειώδη νίκη μας. Ευχαριστώ την οικογένειά μου για τη στήριξή της. Σας ευχαριστώ όλους που μου δώσατε τη δύναμη να κάνω το όνειρο πραγματικότητα. Το δικό σας όνειρο το οποίο υπόσχομαι ότι δεν θα διαψεύσω.
Από αύριο εγώ και οι συνεργάτες μου σηκώνουμε τα μανίκια και πιάνουμε δουλειά για να κάνουμε ότι υποσχεθήκαμε πράξεις.

- Advertisement -

Κώστας Μαράβας
Επικεφαλής Συνδυασμού Πρώτα ο Άνθρωπος
Εκλεγείς Δήμαρχος Δήμου Πύλης

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ