12.2 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πανελλήνιοι Αγώνες Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων στην Πύλη Τρικάλων (26 φωτό)

Κάτω από το επιβλητικό πέτρινο γεφύρι της Πύλης Τρικάλων, η Λέσχη Εδικών Δυνάμεων Τρικάλων (ΛΕΔ) διοργάνωσε φέτος την διεξαγωγή των Πανελληνίων  24ων Αγώνων Ειδικών Δυνάμεων, υπό την αιγίδα της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων και του Δήμου Πύλης.

- Advertisement -

Απευθυνόταν πάντα σε ‘Έλληνες  Εφέδρους όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας  Ελλάδος και Κύπρου.

Ο χαρακτήρας των αγώνων ήταν διαγνωστικός  στην τεχνική της Αναγνώρισης και διήρκησε επί τριημέρου στην ορεινή περιοχή του Δήμου Πύλης.

Η τελετή λήξης της Πανελλήνιας Άσκησης Εφέδρων των Ειδικών Δυνάμεων (ΠΟΕΔ)  έγινε την Κυριακή  7 /9 στη Τοξωτή Γέφυρα Πύλης του Αγίου Βησσαρίωνος στις 11π.μ. με κάθε επισημότητα παρουσία των Πολιτικών και Στρατιωτικών  Αρχών του Τόπου και Νομού Τρικάλων.

Η εκδήλωση άρχισε με την επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη των πεσόντων ηρώων του 731 Υψώματος.

Χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σ/ρχης Ε.Α. κ. Δημήτριος Γεωργάκης, ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής  Θεσσαλίας και Δήμαρχος  Μουζακίου κ. Γεώργιος Κοτσός, ο Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος κ. Δημοσθένης Κωστόπουλος και ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κων/νος  Λυκοτραφίτης.

Παρευρέθηκαν επίσης οι Αντ/ρχες  της ΣΜΥ κ. Κούτρας και  ο  κ. Τσαντούλας. Ο Επ/γος  της Π.Υ. Τρικάλων κ. Αν.  Μιχαλόπουλος, ο Υπ/δντής της Αστυνομικής Δ/νσης Τρικάλων κ. Στέργιος  Νίντος, ο Τομεάρχης  της Ν.Δ.  κ. Νίκος Καρδούλας, η πρώην Ν.Σ, κ. Κατερίνα Παπακώστα πολιτευτής, ο Πρόεδρος της Λ.Ε.Δ. Τρικάλων κ. Λουκάς Σκύφτας, ο Δ/της του Α.Τ. Πύλης κ. Χρήστος Παπαδογιάννης Αστυνόμος Α’, οι Αντιδήμαρχοι κ. Αθανάσιος Κωστάκης, κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, κ. Λαμπρινή Οικονόμου, ο Πρόεδρος του  Δ.Σ. Πύλης κ. Χρίστος Νάκος, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Νίκος Τόλιας και ο κ. Κων/νος Κρούπης.

Τέλος έγινε η απονομή Τιμητικών πλακετών και απονομή Επάθλων στους νικητές.

Τους Εφέδρους δεξιώθηκε ο Δήμαρχος κ. Κων/ν Μαράβας στον χώρο της Τοξωτής Γέφυρας.

Δείτε τις φωτογραφίες που κατέγραψε το trikalaola.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ