26.7 C
Trikala
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Πανελλαδική Απεργία του Συλλόγου Εργαζομένων Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας

Λαμβάνοντας υπόψη τη λήξη  της παράτασης του υφιστάμενου προγράμματος των Κοινωνικών Δόμων Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στις 28/02/2017, σε συνδυασμό με τις σοβαρέςκαθυστερήσεις στις διαδικασίες για την έναρξηλειτουργιάς των ΔόμωνΠαροχήςΒασικώνΑγαθών:Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Κέντρακοινότητας  και Κοινωνικούεστιατόριουμέσω ΕΣΠΑ 2014-2020 μέσω της ΠΕΠ Θεσσαλίας, ωφελούμενοι και εργαζόμενοι των κοινωνικώνδομώνεκφράζουμε την έντονηανησυχία μας για την επικείμενηδιακοπήλειτουργιάς των Δομών. Χιλιάδεςσυμπολίτες μας που βρίσκονται σε κατάστασηακραίαςφτώχειας θα στερηθούν των υπηρεσιών που τους παρέχονταιμε αποτέλεσμανα οδηγηθούν στην εξαθλίωση και τον κοινωνικόαποκλεισμό.

- Advertisement -

Ωφελούμενοι και Εργαζόμενοι με αφορμή τα παραπάνω και γνωρίζοντας ότι ο χρόνος που απομένει για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες είναι ελάχιστος,ελπίζουν σε άμεσηανταπόκριση της ΠεριφέρειαςΘεσσαλίας και των τοπικώνκυβερνητικώνβουλευτώνγια να υπάρξειλύσηώστε τέλος Φεβρουαρίου να αποφθεχθεί το ΛΟΥΚΕΤΟ στις Κοινωνικές Δομές, οι οποίες λειτουργούν ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2014.

 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας αποφασίζει :

Πανελλαδική Απεργία την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου

 

Οι εργαζόμενοι και οι ωφελούμενοι των Κοινωνικών Δομών θα συγκεντρωθούν  στις 8:30π.μ  στον χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

 

Οι Εργαζόμενοι των Κοινωνικών Δομών Δήμου Τρικκαίων

 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ