12.3 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πανηγυρίζει το Μεγάλο Κεφαλόβρυσο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

- Advertisement -

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΪΟΥ 2018:

6:30 μ.μ.: Υποδοχή του Τιμίου Σταυρού υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, του Κλήρου και του Λαού, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Μεγάλου Κεφαλόβρυσου Τρικάλων.

6:45 μ.μ.: Δέησις επί τη αφίξει του Τιμίου Σταυρού και εν συνεχεία Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος Χοροστατούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου. Ακολούθως Λιτάνευση του Τιμίου Ξύλου και της Ιεράς Εικόνος των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης πέριξ του Ιερού Ναού προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ. Εν συνεχεία θα ακολουθήσει εκδήλωση από τα χορευτικά τμήματα Συλλόγων με τη συνοδεία δημοτικής ορχήστρας στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού προς τιμήν των Αγίων και θα παρατεθεί παραδοσιακή φιλοξενία.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΜΑΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 7:30 π.μ.:

Όρθρος και εν συνεχεία Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος και το ύψωμα των Αγίων.

ΩΡΑ 7:00 μ.μ.:

Η ακολουθία του μεθεόρτου Εσπερινού και της Ιεράς Παρακλήσεως προς τιμήν των Αγίων Ενδόξων, Θεοστέπτων, Μεγάλων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης.

 

Παρακαλούνται οι φιλέορτοι και φιλακόλουθοι Χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν τη χάρη και ευλογία του Τιμίου Σταυρού και των Αγίων.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ