26.6 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Πανσέτες με πιπεριές Φλωρίνης

Υλικά
1 κιλό πανσέτες
3 πιπεριές Φλωρίνης
1 κρεμμύδι μέτριο
2 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
1 κ.σ μέλι
2 κ.σ μουστάρδα
3 κ.σ μηλόξιδο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

- Advertisement -

Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τις πανσέτες, ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε πλατιά και ρηχή κατσαρόλα με καπάκι, ρίχνουμε λίγες λίγες τις πανσέτες και τις ροδίζουμε και από τις δύο πλευρές. Τις βγάζουμε στην άκρη.

 

Προσθέτουμε στην κατσαρόλα ελαιόλαδο αν χρειαστεί και ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα και τις πιπεριές σε κυβάκια. Σοτάρουμε για λίγο μέχρι να γυαλίσει το κρεμμύδι και να μαραθούν οι πιπεριές και προσθέτουμε τις πανστέτες. Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και σβήνουμε με κρασί. Μόλις εξατμιστεί το κρασί, προσθέτουμε το μείγμα από μέλι, μουστάρδα και μηλόξιδο. Κλείνουμε το καπάκι και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.

πηγη:http://igastronomie.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ