18.4 C
Trikala
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Παντού ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας

Οργώνει την Ελλάδα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας ο οποίος γράφει πολλά χιλιόμετρα προκειμένου να διαχυθεί παντού το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ.
Σε πόλεις και χωριά. Σε συγκεντρώσεις και σε καφενεία. Σε χώρους εργασίας και σε γειτονιές. Σε επιχειρήσεις και χωράφια συναντά νέους φίλους οι οποίοι δηλώνουν την υποστήριξή τους σ’ ένα νέο άνθρωπο ο οποίος μπορεί να μεταφέρει αυθεντικά τη δική τους φωνή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.
Ο ίδιος είναι συγκεκριμένος στο λόγο του. Για τις εκλογές αναφέρει: «Τις εκλογές τις βλέπω ως μοχλό σταθεροποίησης του τόπου. Ως ακόμα ένα βήμα μπροστά, το οποίο πρέπει να το κάνουμε με σταθερότητα, με σοβαρότητα, για αυτό το οποίο λέγεται ανάπτυξη. Γιατί μόνο η ανάπτυξη δίνει λύση σε όλα τα προβλήματα, τα οποία υπάρχουν. Κι όταν μιλάμε για ανάπτυξη δεν πρέπει να μιλάμε αφηρημένα αλλά συγκεκριμένα. Ως άνθρωπος της αγροτικής επιχειρηματικότητας, ως νέος παραγωγός, γνωρίζω ότι δεν φτάνουν τα ευχολόγια, ούτε καν οι καλές προθέσεις για την ανάπτυξη. Θα πρέπει να δράσουμε βάσει συγκεκριμένου σχεδίου και θα πρέπει να συντρέξουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις με βασικότερη όλων τη σταθερότητα της χώρας».

- Advertisement -

ΛΙΟΥΤΑΣ 1
Ο Eπιμελητηριακός κόσμος δίπλα στον Θανάση Λιούτα
Συναντήσεις με τους θεσμικούς εκπροσώπους της επιχειρηματικότητας έχει στις περιοδείες που πραγματοποιεί ανά την Ελλάδα, ως επικεφαλής κλιμακίων που ορίζει η κεντρική Νέα Δημοκρατία, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Θανάσης Λιούτας.

ΛΙΟΥΤΑΣ 2
Στο πλαίσιο των επαφών του με τους εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας, ο κ. Λιούτας συναντήθηκε στη Λευκάδα με τον πρόεδρο του εκεί Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Σωτήρη Σκιαδαρέση. Ως γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Τρικάλων, ο κ. Λιούτας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο κ. Σκιαδαρέσης για την επιχειρηματική κοινότητα του Νομού του και ιδίως για τον τουρισμό. Ο κ. Λιούτας από την πλευρά του, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το Επιμελητήριου Τρικάλων τόσο στον τουρισμό όσο και στον πρωτογενή τομέα με έμφαση στις θερμοκηπιακές και δενδρώδεις καλλιέργειες.

ΛΙΟΥΤΑΣ 3
Ο κ. Σκιαδαρέσης εξέφρασε τη χαρά του που ένας νέος άνθρωπος της παραγωγής και της δημιουργίας κατέρχεται ως υποψήφιος ευρωβουλευτής μιας και γνωρίζοντας εκ των έσω τα προβλήματα, μπορεί να τους εκπροσωπήσει καλύτερα και να εκφράσει τις ανησυχίες και τους στόχους τους.

100_2532 ΛΙΟΥΤΑΣ 4

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ