21.4 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Παράγω μόνος μου, η λύση για μια κοινωνία αυτάρκειας

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Περτουλίου-Τρικκαίων, με φορέα υλοποίησης του έργου του το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), στα πλαίσια των υποχρεώσεών του που απορρέουν από το Τεχνικό Δελτίο Έργου, στην Πράξη «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία» που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ (2007-2013), σκοπεύει να πραγματοποιήσει ημερίδα με θέμα «Παράγω μόνος μου, η λύση για μια κοινωνία αυτάρκειας» το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 στο χώρο του ΚΠΕ στα Τρίκαλα (Λόφος Προφήτη Ηλία).
Το σεμινάριο απευθύνεται στα μέλη των αγροτικών συνεταιρισμών Τρικάλων, στους συνεταιρισμούς γυναικών της περιοχής καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη. Επίσης, απευθύνεται και σε μέλη παιδαγωγικών ομάδων ΚΠΕ, με την προϋπόθεση ότι θα συμμετέχουν ως εισηγητές με σχετικές εισηγήσεις.
Στόχος του σεμιναρίου είναι να δοθεί το έναυσμα για την ενασχόληση μελών της τοπικής κοινωνίας με την παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων καθώς και η ευαισθητοποίησή τους σε θέματα που αφορούν τη διατήρηση συνταγών για την παραγωγή τέτοιων προϊόντων.
Τα μέλη των παιδαγωγικών ομάδων των ΚΠΕ θα καλύψουν τη μετακίνησή και τη διαμονή τους από τα δικά τους Τ.Δ.
Η υποβολή της αίτησης συμμετοχής στο σεμινάριο (Υπόδειγμα 1) θα γίνει από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, έως τις 16 Μαΐου 2014 . Τα μέλη παιδαγωγικών ομάδων ΚΠΕ να αποστείλουν ηλεκτρονικά την αίτηση (υπόδειγμα 2) μέχρι τις 16 Μαΐου 2014.
Το τελικό πρόγραμμα θα διαμορφωθεί μετά τη συγκέντρωση των ονομάτων των συμμετεχόντων.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ