13.9 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παραίτηση του προέδρου εξωραϊστικού συλλόγου Μεσαγγάλων

Με την ευκαιρία της παραίτησης μου από την θέση του Προέδρου για προσωπικούς μου λόγους,
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα Δ/Σ του Συλλόγου που περάσανε όλα αυτά τα χρόνια μαζί μου για την συνεργασία μας κ όλους εσάς που με στηρίζατε κ με ψηφίζατε επι σειρά ετών .
Ευχαριστώ επίσης κ όλους όσους-ες δεν με ψήφιζαν αλλά αναγνώρισαν τις προσπάθειες μου κ τον αγώνα μου για αυτόν τον τόπο .
ότι έκανα το έκανα γιατί σεβάστηκα την περιουσία του κάθε ενός κ προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο για τον οικισμό,αυτό πρέπει να το κρατήσουμε όλοι σαν κόρη οφθαλμού.
Ζητώ συγνώμη για όσους μπορεί να πίκρανα ,δεν το έκανα εσκεμμένα, πάντα έβαζα μπροστά το καλό του συλλόγου κ του οικισμού κ ποτέ το δικό μου .
Εάν κάποιοι μου επιτέθηκαν προσωπικά κ πάλι τους συγχωρώ διότι δεν ξέρανε την λειτουργία του Συλλόγου .
Το ενδιαφέρον μου για τον οικισμό δεν θα σταματήσει εδώ,θα είμαι πάντα δίπλα σας κ δίπλα σε οποιοδήποτε διοικητικό συμβούλιο .
Παραδίδω ένα πολυτελέστατο κ αξιόπιστο γραφείο Συλλόγου στο κέντρο των Μεσαγγάλων, με την βοήθεια των μελών αφήνουμε πίσω μιά εξαιρετική κ αξιόπιστη δουλεία που χτίστηκε με πολύ αγώνα κ μεράκι.
Ευχαριστώ για την συνεργασία την πρώην Δημοτική αρχή του Δήμου Κάτω Ολύμπου κ τον Δήμαρχο αυτής Κο Νίκο Βαλσαμόπουλο κ την σημερινή Δημοτική αρχή του Δήμου Τεμπών Κο Κολλάτο.
Διαλέξαμε για νέο πρόεδρο του συλλόγου κ γνώστη της περιοχής από το 1970 τον συνεργάτη Κο Φώτη Μητσιάκο.
Να ευχηθώ στον νέο πρόεδρο θέληση δύναμη κ κουράγιο κ να είναι σίγουρος πως θα είμαι πάντα δίπλα του για το καλό του Συλλόγου κ του χωριού μας .
Ότι χτίστηκε ,χτίστηκε με πολύ δουλειά κ εύχομαι να χτίσει περισσότερα .
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ

- Advertisement -

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΑΓΓΑΛΩΝ:

ΓΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ