16.4 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Παρουσίαση του νέου τεύχους του περιοδικού της ΟΓΕ και κοπή πίτας

Με πλούσια και πολύμορφη θεματολογία,  κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού της ΟΓΕ, η παρουσίαση του οποίου θα πραγματοποιηθεί από το Σύλλογο Γυναικών Ν. Τρικάλων στο πλαίσιο της εκδήλωσης  για την κοπή της πίτας.

- Advertisement -

 

Μέσα από της σελίδες του νέου τεύχους αναγνώστες και αναγνώστριες θα έχουν την ευκαιρία να  ενημερωθούν για ζητήματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, τη  σημασία να την απολαμβάνουν όλες οι γυναίκες, για την ανάγκη καθολικού και δωρεάν εμβολιασμού των παιδιών,  για την πρόληψη  και προστασία της υγείας και ασφάλειας των μαθητών. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει η ανάδειξη των θέσεων της ΟΓΕ σχετικά με την  εκπαίδευση των νέων ανθρώπων από την προσχολική αγωγή μέχρι την πανεπιστημιακή βαθμίδα, τι σχολείο και τι σπουδές έχουν ανάγκη τα παιδιά μας σήμερα; «Γιατί δεν  συμβιβαζόμαστε με το “σχολείο της αγοράς”;»

 

Η εκδήλωση θα γίνει  το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, στις 5:30 το απόγευμα

στο καφέ «Νάρκισσος» στα Μανάβικά.  Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, καλεί τα μέλη και φίλους του Συλλόγου να συμμετέχουν.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Γ.Ε.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ