15.6 C
Trikala
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Παρουσιάστηκαν τα περιοδικά «ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ», τ. 38ος (2018) και «ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΜΕΛΕΤΗΜΑΤΑ», τ. 8ος (2018) (15 ΦΩΤΟ)

Η γνώση για τον τόπο μας είναι πολύτιμο, έτσι αξίζουν το μπράβο οι επιστήμονες εκείνοι που μοχθούν για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Αυτό έγινε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη (Κτίριο Παλαιών Φυλακών) στα Τρίκαλα. Εκεί έγινε η παρουσίαση των επιστημονικών περιοδικών «ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ», τ. 38ος (2018), το οποίο εκδίδει ο Φ.Ι.ΛΟ.Σ. Τρικάλων, και «ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΜΕΛΕΤΗΜΑΤΑ», τ. 8ος (2018), το οποίο εκδίδει η Φ.Ι.Α.Λ.Ε.Θ.

- Advertisement -

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Φιλολογικός, Ιστορικός, Λογοτεχνικός Σύνδεσμος (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.) Τρικάλων, η Φιλολογική, Ιστορική, Αρχαιολογική, Λαογραφική Εταιρεία Θεσσαλίας (Φ.Ι.Α.Λ.Ε.Θ) και το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ενώσεως Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδος και Εύβοιας.

Για τα «ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ» μίλησε ο κ. Δημήτρης Καραθάνος, συντονιστής εκπαιδευτικού έργου Περιφ/κής Δ/νσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, και για τα «ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΜΕΛΕΤΗΜΑΤΑ» η κ. Ελένη Τζαβέλλα, δασκάλα – διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας. Ενώ την συζήτηση συντόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας Δημήτρης Χορταργιάς.

Το σίγουρο είναι ότι όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση έφυγαν με πλούσιες γνώσεις για τον τόπο μας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ