14.3 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Πασχαλινή Εκδήλωση την Δεύτερη Ημέρα του Πάσχα στο Παλαιομονάστηρο

Στην  Πασχαλινή Εκδήλωση που οργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Παλαιομοναστήρου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της  Δεύτερης Ημέρας του Πάσχα στην πλατεία του Χωριού, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του.

- Advertisement -

Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία της Προέδρου του Συλλόγου κ. Δήμητρας Παλλαντζά καλωσορίζοντας τον  κόσμο και τους επισήμους ευχόμενη Χρόνια Πολλά , ανέφερε  η σημερινή Πασχαλινή μας εκδήλωση περιλαμβάνει  δημοτικά παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας που θα τραγουδήσει η χορωδία του Συλλόγου μας. Πρόσφατα η χορωδία μας  έλαβε μέρος σε Πανελλήνιο διαγωνισμό  παραδοσιακού τραγουδιού παίρνοντας το πρώτο βραβείο στο δημοτικό τραγούδι.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν τα χορευτικά του Συλλόγου μας  όπου θα χορέψουν πασχαλινούς παραδοσιακούς  χορούς του τόπου μας.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Δημάρχου Κωνσταντίνου Μαράβα  ο οποίος καλωσόρισε  τους παραβρισκόμενους ,ευχήθηκε Χρόνια Πολλά δίνοντας συγχαρητήρια στον Σύλλογο για τις δραστηριότητες  του Συλλόγου, τονίζοντας την αγάπη και  την ομόνοια , την καλή συνεργασία μεταξύ της  Τοπικής Εκκλησίας της Κοινότητας, και των Συλλόγων.

Ο δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα δίπλα σας και το έχει αποδείξει στα τέσσερα  και κάτι Χρόνια  της θητείας της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την χορωδία του Συλλόγου που τραγούδησε πασχαλινά Τραγούδια και με την παρουσίαση των χορευτικών που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ