25.8 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Πατέρας πυροβόλησε τον γιο… για οικογενειακές διαφορές

Στην σύλληψη 65χρονου για υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρος του γιου του προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου το ΤΑΕ Πάφου – Υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και σειρά εξετάσεων ο 44χρονος – Οικογενειακές διαφορές πίσω από την απόπειρα φόνου

- Advertisement -

Στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου για ανάκριση οδηγήθηκε ο 65χρονος πατέρας ο οποίος νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, φέρεται να πυροβόλησε τον 44χρονο γιο του. Από τις  προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι αιτία της απόπειρας φόνου σε βάρος του γιου του ήταν οι οικογενειακές διαφορές.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 3 το μεσημέρι σε χωριό της επαρχίας Πάφου.Ο 44χρονος φέρεται να δέχθηκε πυροβολισμό από τον 65χρονο πατέρα του ο οποίος φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αυτός φαίνεται να ήταν και ο λόγος που οι συγγενείς του αποφάσισαν να κρύψουν το κυνηγετικό του όπλο. Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν άμεσα στο χωριό όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, για διερεύνηση των συνθήκων.  Αντικείμενο της διερεύνησης είναι πως ο 65χρονος κατάφερε να βρει το κυνηγετικό του όπλο ή εξασφάλισε κάποιο άλλο.

Ο 44χρονος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου εξετάστηκε από τους θεράποντες ιατρούς. Φέρει τραύμα στο αριστερό χέρι ψηλά στον ώμο, το οποίο προκλήθηκε πιθανόν από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου. Υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και σειρά εξετάσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κατάσταση του 44χρονου που φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρά χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου.

cyprustimes.com

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ