14.5 C
Trikala
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Περιοδεία Λάππα σε Περδικοράχη, Χαϊδεμένη, Σπαθάδες, Ρίζωμα και Ράξα

Το μήνυμα, ότι οι συμπολίτες μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο τους, έστειλε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κι επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίκαλα Συμπολιτεία», Χρήστος Λάππας, επισκεπτόμενος την Τρίτη, την Περδικοράχη, τη Χαϊδεμένη, τους Σπαθάδες, το Ρίζωμα και τη Ράξα.
Ο κ. Λάππας κάλεσε τους κατοίκους να σταθούν στο πλευρό της δημοτικής αρχής κι όλοι μαζί να δημιουργήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για έναν αποτελεσματικό δήμο.

- Advertisement -

λαππασ 1
Η ανάπτυξη δεν θα αργήσει να έρθει στη χώρα μας και θα πρέπει ο Δήμος να είναι από τους πρώτους που θα ανέβει στο τρένο της ανάπτυξης, τόνισε ο κ. Λάππας, ο οποίος υποστήριξε ότι πλέον ο Δήμος είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα προβλήματα καθημερινότητας. Προσθέτοντας, πάντως, ότι τα προβλήματα θα πρέπει να ιεραρχούνται και να ικανοποιούνται στο βαθμό που το επιτρέπουν τα οικονομικά.

λαππασ 4

Κατά τον ίδιο, η αντίληψη ότι μπορείς να κάνεις πράγματα χωρίς χρήματα είναι μία θεωρία εκτός πραγματικότητας. Προσπαθώ να είμαι δίκαιος, αντικειμενικός και να κάνω αυτό που θεωρώ σωστό, ανέφερε συμπληρώνοντας ότι υπάρχουν ανάγκες κι αιτήματα που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν στο βαθμό που και η δημοτική αρχή και οι κάτοικοι θα ήθελαν.

λαππασ 2
Οι κάτοικοι κατέθεσαν στον κ. Λάππα τις αγωνίες και τα προβλήματά τους αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό του το δήμαρχο που μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του δήμου, κάτι το οποίο έπραξε τα προηγούμενα χρόνια θέτοντας τις βάσεις με την οικονομική εξυγίανση που πέτυχε.

λαππασ 3
Γι’ αυτό κι ο κ. Λάππας, τους κάλεσε να πράξουν το αυτονόητο, να επιλέξουν δηλαδή μια δημοτική αρχή με ήθος, συνέπεια λόγων κι έργων, μια δημοτική αρχή που θα σέβεται τους πολίτες. Όπως τόνισε, επειδή αυτή η δημοτική αρχή έσωσε το Δήμο, θα αναγνωριστεί η προσπάθειά της και δικαιούται να ζητήσει την ανανέωση της εμπιστοσύνης της.

Επίσκεψη Χρήστου Λάππα σε τοπικές Βιομηχανίες και Φυλακές

λαππασ 7
Επίσκεψη σε τοπικές Βιομηχανίες πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κι επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίκαλα Συμπολιτεία» Χρήστος Λάππας. Ο κ. Λάππας συζήτησε με τους ιδιοκτήτες, τα διευθυντικά στελέχη, αλλά και το προσωπικό των επιχειρήσεων σχετικά με τη λειτουργία τους, τους ρυθμούς ανάπτυξης, την εξαγωγική τους δυνατότητα κ.α. Εκείνοι με τη σειρά τους του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εκλογές της 18ης Μαίου.
Ακολούθως ο κ. Λάππας συνοδευόμενος από υποψηφίους του ψηφοδελτίου του επισκέφθηκε το Σωφρονιστικό Ίδρυμα Τρικάλων όπου και συναντήθηκε με τον Διευθυντή Ηλία Καυκούλα, όσο και με το προσωπικό κι ενημερώθηκε σχετικά με τη λειτουργία του Ιδρύματος.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ