26.4 C
Trikala
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Πλώρη για την Γ’ Εθνική έβαλε το Φλαμούλι

Με «γκολάρα» του Δημήτρη Γκαντιά το Φλαμούλι λύγισε στο τέλος με 2-1 τους Σιναράδες Κέρκυρας για την 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής και η ομάδα του Τάκη Ρούσα έπιασε κορυφή στον 5ο όμιλο
H εικόνα του αγώνα
Ο αγώνας ξεκίνησε με το Φλαμούλι να είναι πιο δυνατό στο ξεκίνημα. Από την άλλη η πρωταθλήτρια Κέρκυρας κινήθηκε επιφυλακτικά από την αρχή , έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στην αμυντική λειτουργία και προσπάθησε να απομονώσει τα ατού του ΑΟΦ. Τα σουτ των Αντρέα Τσιούκα στο 4’, Μάλλιαρη στο 9’ και Μπασιάκα στο 25 βρήκε σε ετοιμότητα τον Ζάχο. Οι Σιναράδες στο 32’ είχαν φάση με σουτ του Πάγκαλη στο κάθετο δοκάρι του Φλαμουλίου. Ενώ στο 37’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Πετρόγιαννης έπεσε κάτω από τράβηγμα του Ρόμπου και έτσι από τα 11 βήματα ο Σφακιανάκης ξεγέλασε τον Ντάσκα κι έγραψε το 0-1.
Αξίζει να αναφέρουμε πως στη συνέχεια υπήρξε μια μικρή διακοπή αφού μικροί φίλοι του ΑΟΦ έλουσαν με καφέ το βοηθό περιοχή και ο διαιτητής σταμάτησε για δυο λεπτά το παιχνίδι
Στη συνέχεια πάντως το Φλαμούλι πήρε τα πάνω του πίεσε τους φιλοξενούμενους δημιούργησε 3 πολύ καλές φάσεις και στην… τέταρτη που βγήκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν έγινε και το γκολ της ισοφάρισης.
Όλα ξεκίνησαν από την επιμονή του Σκρέκα, που μπήκε αρχικά κατά μέτωπο, κέρδισε φάουλ και στην εξέλιξη της φάσης μετά το σουτ του Ντούβλη και άτσαλη απόκρουση οι κυανόλευκοι κέρδισαν κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νοτύβλης που σημάδεψε μικρή περιοχή κι εκεί ο Σκρεκας με καρφωτή κεφαλιά βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Για το γκολ πάντως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα υποστηρίζοντας πως δεν υπήρξε κόρνερ αλλά πλάγιο άουτ
Στην επανάληψη το ματς δεν είχε καλό ρυθμό τα, το Φλαμούλι δεν μπόρεσε να κινηθεί με αξιώσεις προς την περιοχή των Σιναράδων ενώ οι Κερκυραίοι είχαν μία καλή φάση με το σουτ του Πετρόγιαννη στο 71’ να τραντάζει το δοκάρι του Ντάσκα.
Τελικά η λύση στο… γρίφο του αγώνα από πλευράς Φλαμουλίου έδωσε η «χρυσή» αλλαγή του Τάκη Ρούσα: ο Γκαντιάς , ο οποίος στο 87’ μπήκε από πλάγια στην περιοχή των Κερκυραίων και με ένα υποδειγματικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΦΛΑΜΟΥΛΙ: Ντάσκας, Μάλλιαρης, Σαμαράς, Σκρέκας, Ρόμπος, Μπασιάκας, Χατζηνικόλα (84’ Γκαντιάς), Α. Τσιούκας, Β. Τσιούκας (70’ Χοτζάι), Ντούβλης (93’ Γκαγκαστάθης), Καραϊσκος.
ΣΙΝΑΡΑΔΕΣ: Ζάχος, Βιτουλαδίτης, Κ. Γραμμένος, Πετρογιάννης, Σ. Βλάχος, Πάγκαλης, Βλαχόπουλος, Κονισπολιάτης, Διαβάτης (46’ Προβατάς), Σφακιανάκης, Καοτσιλιάνης (73’ Γ. Βλάχος).

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ