14.3 C
Trikala
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Πολιτική δραστηριότητα στα Τρίκαλα, κομμάτων, σωματείων, οργανώσεων, βουλευτών, πολιτευτών

  Σύσκεψη στην Πειραιώς των Ομάδων Έργου, υπό τον Βλαχογιάννη .

Υπό την προεδρία του Συντονιστή του Τομέα Προστασίας του Πολίτη Ηλία ΒΛΑΧΟΓΙΆΝΝΗ ,συνεδρίασαν  σήμερα στα Κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό  Πειραιώς, οι επικεφαλής των ομάδων Έργου του Τομέα.
Έγινε ευρεία συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα αρμοδιότητας του Τομέα ,εν οψει και του θεματικου Προσυνεδριου Νοεμβριου στην Ανατολική Αττική και εγκρίθηκαν οι προτάσεις που θα τεθούν υπ όψη του Τομεάρχη και της ολομέλειας.
Κοινή διαπίστωση όλων, ό,τι η πολιτική της κυβέρνησης στον ευαίσθητο χώρο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη,  κάθε άλλο παρά προστατεύει τους συμπολίτες μας,ενω δείχνει πρωτοφανή ανοχή σε  περιστατικά βίας και ανομίας.

- Advertisement -
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ

ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

Με δεδομένο ότι την ερχόμενη Τετάρτη 18/10 δεν έχουμε πλειστηριασμούς στα Τρίκαλα το Μέτωπο Λαού αποφάσισε κλιμάκιό του να παρευρεθεί τη μέρα αυτή στο Ειρηνοδικείο Λάρισας για συνδρομή στο εκεί κίνημα κατά των πλειστηριασμών. Ο αγώνας μας είναι κοινός όχι μόνο πανθεσσαλικά, αλλά και πανελλαδικά.

Συγχρόνως, ανταποκρινόμενο στη δημόσια «Πρόσκληση-Κάλεσμα» του ΠΑΜΕ, θα παρευρεθεί στη Σύσκεψη της Πέμπτης 19/10 στο «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ», θέλοντας να συμβάλει στην ανάπτυξη κοινής δράσης κατά των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών σε βάρος της λαϊκής περιουσίας.

Κινήσεις, κινήματα, σωματεία, φορείς, συλλογικότητες και πολίτες ενώνουμε τη φωνή μας και κινητοποιούμε τις δυνάμεις μας για όσο γίνεται μαζικότερη και μαχητικότερη συμμετοχή στις δράσεις για να μπει φραγμός στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, «παραδοσιακούς» ή ηλεκτρονικούς, και να σώσουμε τα σπίτια μας, τις μικροκαταθέσεις μας και τις λαϊκές περιουσίες απ’ τα κοράκια τράπεζες, κράτος, ταμεία, δήμους, ιδιώτες τοκογλύφους και τους πολιτικούς που τους υπηρετούν.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Εργατικά σωματεία & Φορείς Ν. Τρικάλων

Στο πλαίσιο της κοινής μας δράσης όπως αποφασίσαμε

οργανώνουμε σύσκεψη την Πέμπτη 19 Οκτώβρη
στις 7.00 μ.μ. Ξενοδοχείο «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Καλούμε μέλη Δ.Σ., εκλεγμένους σωματείων και φορείς, εργαζόμενους, ανέργους, αγρότες και επαγγελματοβιοτέχνες για την οργάνωση του αγώνα και την κλιμάκωση πρωτοβουλιών ενάντια στις κατασχέσεις σπιτιών και καταθέσεων των λαϊκών νοικοκυριών.

Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή κατοικία-Αγώνας ενάντια στις κατασχέσεις!
Η προώθηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ γίνεται για να διευκολυνθούν, από τα εμπόδια που μπαίνουν από το κίνημα στους πλειστηριασμούς, εμπόδια που θα γιγαντωθούν με την άρση της προστασίας της 1ης κατοικίας και εργατικά-λαϊκά στρώματα που θα αγωνιστούν να την υπερασπιστούν.
Το εργατικό κίνημα, όποια μέτρα και να πάρει η κυβέρνηση, δεν θα επιτρέψει την αρπαγή σπιτιών.
Σε αυτήν την προσπάθεια προστασίας της λαϊκής κατοικίας, χρειάζεται ισχυρή οργάνωση στους τόπους δουλειάς και κατοικίας, να γίνουν τα εργατικά Σωματεία & οι φορείς του κινήματος ¨κάστρα του αγώνα¨ προστασίας των λαϊκών κατοικιών, έτσι θα γίνει πράξη το σύνθημα,

¨κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη¨

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ