12.2 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πολύ κέφι και χορός στην ετήσια εκδήλωση του Μοσχόφυτου Τρικάλων (2 βίντεο-100 φωτό μέρος 1ο)

Εδώ και χρόνια, η αγάπη για το χωριό τους ενώνει λίγο μετά την είσοδο του νέου χρόνου, τους κατοίκους του Μοσχοφύτου, όπου και αν διαμένουν είτε στο χωριό είτε αλλού για επαγγελματικούς λόγους.

- Advertisement -

Έτσι για μια ακόμη φορά πιστοί στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Μοσχοφυτών βρέθηκαν στο «Πύλης Μέγαρο» το Σάββατο 2-2-2019 για να ανταμώσουν και να γλεντήσουν. Και πράγματι το κέφι μεγάλο, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι ευχές για ένα χαρούμενο και δημιουργικό 2019 ήταν στο επίκεντρο, από την πλευρά του προέδρου του συλλόγου κ. Νίκου Γιαννούχου.

Αλλά η πιο ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν στην πίστα ανέβηκαν τα δύο χορευτικά του συλλόγου, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Θανάση Παπαγεωργίου.

Τέλος, από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν και οι υποψήφιοι για τον Δήμο Πύλης, αφού έτσι και αλλιώς το 2019 είναι χρονιά εκλογών…

Το trikalaola.gr κάλυψε όλη την εκδήλωση με βίντεο και πολλές φωτογραφίες. Δείτε τώρα τα δύο πρώτα βίντεο και 100 φωτογραφίες και θα ακολουθήσουν σε άλλα δύο μέρη άλλα 4 βίντεο και 200 ακόμη φωτογραφίες.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ